Warning: Illegal string offset 'Pricing' in /customers/a/2/f/ametysten.no/httpd.www/wp-content/plugins/pure-framework/includes/shortcodes/shortcodes.php on line 898 Warning: Illegal string offset 'Priser på behandling' in /customers/a/2/f/ametysten.no/httpd.www/wp-content/plugins/pure-framework/includes/shortcodes/shortcodes.php on line 898 Access Bars kurs – Ametysten

Enter your keyword

Access Bars kurs

Ametysten

Stedet for vekst i sentrum

Access Bars kurs

Access Bars kurs

Når:
3. juni 2017@10:00-18:00
2017-06-03T10:00:00+02:00
2017-06-03T18:00:00+02:00
Access Bars kurs

Access Bars er en berøringmetode, der 32 punkter på hodet berøres forsiktig. Disse punktene har lagret alle tanker, følelser, sannheter og begrensninger vi har kjøpt gjenneom tidene og ved forsiktig berøring kan det som er lagret her, løses opp!

Access Bars er beskrevet som ‘å rense harddisken’!
Eller: I verste fall, får du en god hodemassasje, i beste fall endres hele livet ditt!
AccessBars er enkelt, du kan lære metoden på en dag. Du får manual, kursbevis og kart over punktene og kan tilby behandling i ettertid. Selvfølgelig kan du bytte behandling med andre som har gått kurs.
Du får også en hel masse verktøy til bruk i hverdagens situasjoner, som er så enkle og raske at det fungerer å bruke dem!
For enkelt til å være sant?
Det var min overbevisning overfor de 2 første som nevnte Bars for meg. Denne overbevisningen har endret seg…
Siden jeg tok mitt første Bars kurs i 2011, har jeg byttet behandling stort sett hver uke, noen ganger flere ganger i uka. Fordi det gjør livet enkelt for meg! Jeg kjenner at jeg har mer energi, mer kreativitet, livet flyter lett når jeg ‘får kjørt’ mine Bars jevnlig! Og, det er fantastisk godt!
Denne investeringen har du for livet og den koster kr 2500,-
Du er veldig velkommen til å ta kontakt, både for spørsmål og påmelding!
bentestamoen@hotmail.com eller 97506473.