Warning: Illegal string offset 'Pricing' in /customers/a/2/f/ametysten.no/httpd.www/wp-content/plugins/pure-framework/includes/shortcodes/shortcodes.php on line 898 Warning: Illegal string offset 'Priser på behandling' in /customers/a/2/f/ametysten.no/httpd.www/wp-content/plugins/pure-framework/includes/shortcodes/shortcodes.php on line 898 Naturlig Livsglede – Ametysten

Enter your keyword

Naturlig Livsglede

Ametysten

Stedet for vekst i sentrum

Naturlig Livsglede

Når:
13. august 2016@10:00-15. august 2016@16:00
2016-08-13T10:00:00+02:00
2016-08-15T16:00:00+02:00

TENK OM EN ENKEL MISFORSTÅELSE ER ALT SOM STÅR MELLOM OSS OG VÅRT MEDFØDTE VELVÆRE!

Ønsker du en bedre hverdag? Vil du ha mer glede og tid til å gjøre det du har lyst til? Er du sliten, stresset og føler du ikke strekker til?

Denne helgen ønsker vi velkommen til en rekke foredrag og miniworkshops, som gir deg en smakebit på hva dette har å tilby. Utover høsten får du mulighet til å være med på Naturlig Livsglede helger 1 gang i måneden.
Du har kanskje lest de fleste selvutviklingsbøker, vært på kurs og jobbet iherdig med deg selv? Uten å finne ditt sanne jeg eller ha blitt den beste utgave av deg selv? Føles det som livet er et prosjekt som MÅ mestres?
Da har du trolig som de fleste av oss lett i feil retning….

Er du nysgjerrig på hvordan livsglede, overskudd, indre ro, motivasjon og flyt egentlig er enklere enn vi har trodd?

Løsningen, den ligger i forståelsen av hvordan vår opplevelse av livet skapes fra innsiden- og ut. Når vi forstår dette, er det ingenting å frigjøre, fikse eller utvikle – vi kan ganske enkelt ha det bra, uavhengig av de utfordringene vi møter i livet.

Bli med på 2 dager hvor vi utforsker spirituelle prinsipper som styrer hvordan vår opplevelse av livet skapes fra øyeblikk til øyeblikk. I det formløse ligger et enormt potensiale til nye løsninger og perspektiver, og det er ingenting vi trenger å gjøre for å komme i kontakt med vår indre kilde.

Om kursleder og 3P facilitator Anne-Lise Grønvold:
I 2011 møtte jeg den berømte veggen, og opplevde at ingenting av min kunnskap og teknikker virket. Jeg hadde jobbet med coaching siden 2002 og utdannet NLP coacher siden 2005, samt drevet leder-og medarbeiderprosesser/coaching i bedrifter. Jeg hadde lest det meste av selvutviklingsbøker og vært på en rekke kurs i inn-og utland, så verktøykassen med teknikker og andre øvelser var velfylt.
Lenge hadde jeg tenkt at det måtte være enklere veier til vår indre ro, tilfredshet, livsglede og frihet uten å måtte jobbe så mye med oss selv hele tiden…desperasjonen i utbrentheten førte meg på søken på nettet. Et webinar fanget min oppmerksomhet og førte meg til London på kurs helgen etter.

“Jeg har funnet gull” endelig – dette var “the missing link” og fra den dagen, i slutten av november 2013, har jeg studert og fordypet min forståelse av hvordan vi vår menneskelige erfaring egentlig skapes.

At en enkel forståelse var alt som skulle til virket for godt til å være sant og jeg holdt en stund fast på all min gamle kunnskap…men vet du, det er faktisk kun forståelsen som skal til for å transformere din opplevelse av livet.

Så nå vil jeg gjerne dele GULLET med deg, slik at du også kan ta del i paradigmeskiftet som vi nå står overfor.

Ring meg gjerne på 48403939 om du har spørsmål og send mail til anne-lg@hotmail for å melde deg på.

Jeg gleder meg til å invitere deg med på den viktigste reisen i ditt liv:-)

Pris: Introduksjonspris kun NOK 1900.-
Tid: 10-17 begge dager, kom med et åpent sinn

Velkommen:-)

Anne-Lise

No Comments

Post Your Comment