Warning: Illegal string offset 'Pricing' in /customers/a/2/f/ametysten.no/httpd.www/wp-content/plugins/pure-framework/includes/shortcodes/shortcodes.php on line 898 Warning: Illegal string offset 'Priser på behandling' in /customers/a/2/f/ametysten.no/httpd.www/wp-content/plugins/pure-framework/includes/shortcodes/shortcodes.php on line 898 Svettehytte og «simple living» – Ametysten

Enter your keyword

Svettehytte og «simple living»

Ametysten

Stedet for vekst i sentrum

Svettehytte og «simple living»

Svettehytte og «simple living»

Når:
7. september 2018@18:00-9. september 2018@16:00
2018-09-07T18:00:00+02:00
2018-09-09T16:00:00+02:00
Hvor:
Morgans gård på Bjørgo
5993 Ostereidet
Norge
Pris:
2100,-
Svettehytte og "simple living" @ Morgans gård på Bjørgo | Hordaland | Norge

Velkommen til nok en helg med svettehytte og «simple living»

Vi inviterer til en helg i vakker Vestlandsnatur, der du kan gjennopprette eller fordype kontakten med naturen og deg selv, og oppleve mesoamerikansk svettehytte og visdom.
Den meksikanske medisinmannen Andres King Cobos kommer tilbake og deler av sin kunnskap og sine verktøy.

Dette blir en helg med rolig tempo, kontakt innover og til naturen,
Vi ledes ved hjelp av sjamanistiske teknikker, historier, chanting og fysisk bevegelse, til en dypere og mer genuin kontakt.

SVETTEHYTTE (TEMAZCAL)
Den tradisjonelle Svettehytten er en rituell renselses seremoni som har vært vanlig hos mange indianske stammer i Nord og Mellom Amerika.
I dens fuktige og varme mørke husker vi dypt inn vår struktur og kan kjenne på hvordan dette rituale har hjulpet og styrket så mange på sin vei, gjennom generasjoner.
Vi påkaller nærværet av elementene: vind, ild, vann og jord…og blir bevisst på vårt eget liv og kjenner takknemlighet overfor kreftene som opprettholder oss i balanse og harmoni.
I svettehytten finner vi en nær og direkte kontakt med verdien av ydmykhet, renselse og renhet. Kroppen vår gir slipp på giftstoffer, stress og opplagrete følelser, slik at ro og klarhet igjen kan fylle oss

Lederen av den tradisjonelle svettehytten påkaller et rituale ikke bare av renselse, men også av fornying, vedkommende påkaller elementene, retningene og de tilhørende symboler, og jobber spirituelt med tro, chanting og bønn slik at alle deltakere kan finne roen og klarheten til å ønske å bruke sin vilje og krefter til fordel for livets vekst og evolusjon.

Du er i et varmt mørke, rundt de varme steinene som brer ut sin damp fra vannet som helles på, du er omgitt av venner. Du annerkjenner med takknemlighet at du er levende og hel…dine med-deltakere symboliserer alle jordens vesener… Du renses i kropp og sinn, synger og føler i takknemlighet mens du vekker opp den dype, indre intuisjonen om at alt henger sammen, at der finnes en helhet og en enhet. .
Dette er grunnen til at Lakota folket sier “Mitacuye-Oyasin” (We Are All Related) og i Mexico, Mellomamerika –sier vi Ometeotl (ome, two; teotl, god) der hvor jord og himmel møtes og blir en..

Å komme til en svettehytte kan være en veldig enkel og gledesfylt opplevelse. Du vil kanskje oppdage ubevisste energier som du bærer i deg, både i form av lagrede minner eller traumer, og i form av visjoner og innsikter. Svettehytten vil hjelpe deg å steppe opp og håndtere disse..eller den vil bekrefte for deg innsikter eller plassere deg dypere i ro og trygghet i deg selv og din sjel..Uansett, kommer du til det fuktige mørke for å svette ut det du ikke lenger trenger, og å gå herfra som en mer skinnende sol…
Andrés King Cobos / México

Andres King Cobos kommer fra Mexico og har vært i Norge mange ganger og holdt ulike kurs, seremonier og svettehytter. Han har blant annet vært på Isogaisa festivalen i Nord-Norge. Sist han var i Bergen var i 2016 med en tilsvarende helg, som ble en fin, myk og dyp opplevelse for alle som var med.
Andres går i dybden og leder deg med mildhet og mykhet, basert i lang erfaring og dyp egen praksiss. Han har med seg en rekke temaer innenfor spirtualitet, menneskelig liv og vårt forhold til naturen, basert i meksikansk og nordameriskanske naturtradisjoner.

Kurset holdes på Bjørgo i Nordhordaland, på gården til Morgan Bjørge. Her blir muligheter for overnatting enten i eget telt eller i «slunkabol» på madrass i fellesrommet. Morgan har gjort noen oppgraderinger siden i fjor, og vi gleder oss alle til å ta imot til en ny helg her ute. Vi holder maten enkel, solid og vegetarisk.

Frokost og lunsj er inklusiv, så lager vi middager på fellesen, av grønnsaker ol som folk har med

Pris: 2100,- pluss ta med et par grønnsaker eller annet bidrag til fellesmat.

Tid: Fredag kl 18 – søndag kl 16. Du er velkommen på gården fra kl 16.30, og det er greit å ha litt romslighet ved enden av kurset også.

Påmelding via link på siden her, eller til Renate, via mld her på siden, til renate@ametysten.no, eller finn meg privat på Facebook.

Hjertelig velkommen med på en deilig helg!

No Comments

Post Your Comment