Warning: Illegal string offset 'Pricing' in /customers/a/2/f/ametysten.no/httpd.www/wp-content/plugins/pure-framework/includes/shortcodes/shortcodes.php on line 898 Warning: Illegal string offset 'Priser på behandling' in /customers/a/2/f/ametysten.no/httpd.www/wp-content/plugins/pure-framework/includes/shortcodes/shortcodes.php on line 898 Trommereise og hjertemeditasjon – Ametysten

Enter your keyword

Trommereise og hjertemeditasjon

Ametysten

Stedet for vekst i sentrum

Trommereise og hjertemeditasjon

Trommereise og hjertemeditasjon

Når:
26. januar 2018@19:30-21:00
2018-01-26T19:30:00+01:00
2018-01-26T21:00:00+01:00
Pris:
200,-
Trommereise og hjertemeditasjon

Velkommen til Sjamanistisk Trommereise og Hjerte meditasjon i Bergen!

Påmelding nødvendig i link under:
https://eana.10to8.com/

Denne kvelden vil Kjetil «Anahata» Kvalvik lede en sjamanistisk hjertemeditasjon før vi gjør en kollektiv trommereise inn i det indre hjerterommet for å få kontakt med vårt autentiske hjerte, jordas hjerte og universets hjerte og koble dem sammen til en enhet.
Slik at vi letter kan finne vår naturlige vei og leve ut vår sjels kraft.
Kanskje vil du også møte dine kraft dyr, forfedre eller motta andre innsikter under reisen. En hver trommereise lever sitt egen liv…

I løpet av kvelden vil Kjetil også snakke litt om hjertets unike intelligens og «det sjamanistiske hjertet» som er et workshop konsept han har utviklet, som også er en del av hans utdanning i kraniosakralt arbeide som han kjører i Bergen i samarbeide med Ametysten senter.

Viste du at hjertet har en elektromagnetiske kraft som er 5000 ganger sterkere enn hjernen og at det fins 600 ganger flere «hjerneceller» i hjertet enn i hodet?
Hvordan tror du ditt liv vil bli hvis du vet hvordan du kan manifestere ditt liv ut i fra ditt autentiske hjerte, med støtte fra moderjord og hele universet?

Hva må du ha med?
Du er velkommen til å ta med deg en offergave til å legge ved alteret i midten av sirkelen. Feks en stein, kongle, kvist, blomst, frukt eller annet fra naturen. Har du en spesiell stein eller et smykke eller noe annet som du ønsker å «charge» med god energi kan du også ta det med og legge det i sirkelen under tromme reisen.

Litt om Kjetil:
Kjetil Kvalvik er 41 år og vokste opp i Finnmark og har både Norsk og samisk bakgrunn. Den samiske sjamanismen og en dyp kontakt med naturen har vært en naturlig del av livet hans så lenge han kan huske. Etter en livs-transformerende opplevelse i 20-årene begynte han å jobbe som healer og terapeut. Han har reist mye rundt i verden og søkt etter redskaper til personlig- og spirituell utvikling. Han er inspirert av både verdens sjamanismen, Taoismen og Yogisk- praksis og filosofi, og er utdannet innen flere forskjellige healing modaliteter, men hans spesialitet er kraniosakralt arbeide. Siden 2005 har han arrangert forskjellige workshop, retreat og kurs både i Norge, Tyskland, Sverige, Spania, India og Italia. De siste årene har Kjetil vendt mer og mer tilbake til sine røtter i den samiske sjamanismen, noe som også gjenspeiler seg på hans kurs og behandlinger.

Anbefalt Donasjon kr 200,- Ta med kontanter.
Påmelding nødvendig i link under:
https://eana.10to8.com/

Hjertelig Velkommen! ♥