Enter your keyword

Trommereise og meditasjon

Ametysten

Stedet for vekst i sentrum

Trommereise og meditasjon

Trommereise og meditasjon

Når:
1. mai 2017@19:30-21:00
2017-05-01T19:30:00+02:00
2017-05-01T21:00:00+02:00
Trommereise og meditasjon

Denne kvelden vil det bli en guidet trommereise, hvor vi sammen skal ha fokus på kontakt med Urkrafta, kanskje møter du dine kraftdyr også på veien…Eller får svar på spørsmål du har brent inne med lenge…

Fordelen med å delta på en kollektiv trommereise energien i intensjonen vi har blir mange ganger forsterket både av gruppeenergien og av trommens kraft.

Kjetil Kvalvik gi deg en guidet meditasjon med intensjon om en dypere kontakt med ditt hjerte og din intuisjon, deretter blir det en guidet trommereise med fokus på å forsterke din kontakt med urkrafta og dine ønsker og drømmer i tiden fremmover.

Ta gjerne med noe å legge i alteret i midten av sirkelen, enten frukt, kongle, kvist eller noe annet som er av naturen.

Om Kjetil:
Kjetil er samisk og vokst opp i Finnnmark. Allerede som barn ble han introdusert for sjamanisme og sjamanistisk livsstil. Han har også reist mye rundt i verden og utforsket andre tradisjoner, spesielt i India, men har de siste årene vendt mer og mer tilbake til sine røtter i den samiske sjamanismen. Han har jobbet som healer og terapeut i en årrekke, og har hjulpet over 2000 mennesker i sin karriere. Siden 2009 han har utdannet andre terapeuter og healere og han har holdt hold en rekke retreat og kurs i både i Norge og internationalt.

Kjetil driver i dag en skole som utdanner terapeuter og coacher. han holder også forskjellige workshops med fokus på personlig- og spirituell utvikling. Han har også utviklet en meditasjon som han vil dele med deltagerne denne kvelden.

Anbefalt donasjon 200 kr. Ta med kontanter ved oppmøte.
Påmelding nødvendig til Kjetil@bodyworks.no

Velkommen!