Enter your keyword

Kurs oversikt

Ametysten

Stedet for vekst i sentrum

Våre faste events

På Ametysten har vi en rekke faste åpne kvelder for påfyll, økt selvinnsikt og et pusterom i hverdagen. Kom og la deg inspirere. Finn ro og stødighet. Få kontakt med kropp og sjel, og finn indre ressurser. Mange av disse kveldene har fokus på meditasjon, yoga, kropp og sjel. Hvorfor det?
Meditasjon og yoga gir oss verktøy til å åpne kropp og sinn, det gir oss en større kontakt med oss selv, og gir oss et pusterom og en avstand til hverdagens kjas og mas og problemer. Dette gir oss mulighet for nye perspektiver og nytt pågangsmot

Yin Yoga
Yin yoga har røtter i kinesisk medisinsk forståelse, yoga kunnskapen fra India og den vestlige...
600_161271732
- en av de aktive meditasjonene utviklet av OSHOen deilig måte å riste løs og kvitte seg med...
tantra
Tantra er foreningen av kropp og sinn, og forståelsen av at alt skapes fra det samme. I disse...
26166289_1956529707999293_8765185281450180753_n
Dette er en myk yogatime med fokus på pust og flyten i kroppen. Passer for alle
Velkommen til ÅPEN KVELD om Identitetsorientert Psykotraumeterapi (IoPT) På våre månedlige åpne...
sjamanistisk kveld
Velkommen til en nydelig kveld i sjamanismens tegn. Vi reiser på lyden av sjamantrommen for å...
19598593_1388275414591287_7413992058873472005_n
Velkommen til Biodanza nybegynner kurs Biodanza er et system for personlig utvikling og helse som...
21314415_510710849274086_503235500838797665_n
Velkommen til rolig Hatha yoga! Rolige yogatimer med mindfulnes, pust og tilstedeværelse som...
namaste kvinne
Velkommen til Sacred Nourishment kvinnetempel . Velkommen til ett hellig rom for kvinner å møtes...

Kurskalender

Her finner du en oversikt over kommende kurs og events. Både de faste aktivitetene, og resten av det som tilbys.
Skift fra Liste til Uke, eller Måned i nedtrekksmenyen oppe i høyre hjørne på kurslistingen, så får du en god oversikt over det som skjer fremover.
Klikk inn på arrangementet for mer informasjon.

apr
5
tor
2018
Kraniosakral utdannelse
apr 5@10:00-apr 8@19:00
Kraniosakral utdannelse

Et studie i Kraniosakral terapi og sjamanistisk kroppsarbeide hos Anahata Bodyworks gir deg ikke bare fantastiske redskaper til å kunne helpe andre mennesker på et dypt fundamentalt nivå. Men det er en arena hvor du kan få utvikle deg sammen med likesinnede i trygge og kjærlighetsfulle omgivelser.

Hva er Kraniosakral terapi (KST)?
KST er en naturlig og helhetlig behandlingsmetode som baserer seg på å lytte til kroppens rytmer, for deretter gjøre bevisste berøringer og små manipulasjoner av bindev, beinstruktur og energi
strukturer i samhandling med kroppens egen intelligens, for å bringe kroppen tilbake til sunnhet og balanse.

Kraniosakral systemet inkluderer hjernen, spinalvæsken og systemet av membraner inne i kraniet, alle 22 kraniale bein, ryggrad og sacrum, men kraniosakralt arbeide begrenser seg ikke til dette og man kan jobbe med å løse opp i spenninger og frigjøre restriksjoner hvor som helst i kroppen på en ydmyk og effektiv, men trygg måte.

I gamle sjamanistiske tradisjoner snakker man om at den kraniosakrale rytmen vi senser i kraniosakralt arbeide er kjernen i vår eksistens – åndens rytme, som beveger seg gjennom kroppen. Gjennom å sense denne rytmen og justere den påvirker vi hele vår fysiologi, vår psyke og energetiske struktur.

Hovedlærer på utdannelsen er Kjetil Kvalvik.
Kjetil er utdannet kraniosakral terapeut både i Norge, og i Sveits og Tyskland hos Huge MIlne, som er en pioner innen kraniosakralt arbeide. Kjetil har jobbet som terapeut og healer i mange år, og har mer enn 10.000 timer hands-on erfaring med klienter og studenter. Han har utdannet andre Kraniosakral terapeuter siden 2009.
Allerede som barn ble han introdusert for healing, sjamanisme og sjamanistisk livsstil under sin oppvekst i Finnmark. Han har også reist mye rundt i verden og utforsket andre tradisjoner, spesielt i India, men har de siste årene vendt mer og mer tilbake til sine røtter i den samiske sjamanismen.

Kjetil driver i dag Anahata Bodyworks – en skole som utdanner terapeuter og coacher. han holder også forskjellige workshops med fokus på personlig- og spirituell utvikling.

Våren 2017 starter vi opp et nytt kull i Bergen sammen med Ametysten Senter i Bergen.

KST 1:
Bergen, 27 – 30. April 2017

KST 2:
Bergen, 8 – 11. Juni 2017

KST 3:
Bergen, 12 – 15. Oktober 2017

KST 4:
Bergen, 25 – 28. januar 2018

KST 5:
Bergen, 5 – 8. April 2018

KST 6:
Bergen, 30. August – 2. september  2018

KST 7:
Bergen, 8 – 11. November 2018

KST 8:
Bergen, 7 – 10. Mars 2019

 

Ta kontakt på kjetil@bodyworks.no for påmelding og mer info
Pris for hele utdannelsen: 33 000,-, eller 9000,- i fire avdrag.

Påmeldingsskjema: http://www.bodyworks.no/pameldingskjema/

Les mer på : www.bodyworks.no

Tilbakemeldinger fra tidligere studenter og klienter:

Jeg opplevde i løpet av fire dager enorme forskjeller, både konkret og fysisk i min egen kropp og i måten jeg opplever verden på. Jeg er roligere, tenker klarere og har en helt ny kontakt med kroppen og hjertet. Kjetil underviser med klokskap og ydmykhet.
Tone Langvik

Min opplevelse av å være på kurs hos Kjetil er trygghet, åpenhet, veldig lærerikt og mye selvutvikling. For meg har det betydd mye i form av forståelse i hvem jeg er og hva og hvor unik kroppen er. Vil anbefale Kjetil på det varmeste.
Tone Pettersen

Kjetil veileder deg slik at du oppdager dine egne styrker, og utvikler deg som egen person i tillegg til som terapeut. Kursene har hjulpet meg langt på vei i min egen utvikling, og hver dag lærte jeg noe nytt om meg selv, samt om kunnskapen bak kraniosakralterapi.
Sandra Johansen

Dette opplegget er utrolig bra og har reddet livet mitt!
Jeg, familien min og tidligere kolleger i Forsvaret og politiet har brukt Kjetil som terapeut i over 10 år. Jeg har hatt ekstremt mye skader, brukket det meste, dratt ledd ut av stilling, ikke minst belastningskader, men han har fikset det hundretusenvis av kroner, leger og andre terapeuter ikke har klart og jeg kan anbefale hans behandlingsopplegg på det varmeste.
Ståle Barreng Guldbrandsen

På en naturlige måte og med sin visdom lytter han seg inn og med ørsmå bevegelser skjer det store endringer: skjevheter rettes opp, spenninger og smerter forløses. I behandlingen settes kroppens eget helbredelsessystem i gang. Resultatene kommer umiddelbart og er holdbare.
Kjetil inngir trygghet og tillit og du føler deg ivaretatt og sett hos ham. Han er kunnskapsrik og en god rådgiver/ livsveileder. Kjetil ser hele mennesket og gjør et dypdykk i menneskesinnet, her finner han årsaken til blokkeringer og mangel på flyt.
Jeg anbefaler ham på det varmeste og av hele mitt hjerte.
Jorun Aaby

Etter flere år med plager og smerter i rygg og hofter på grunn av blant annet forskjellig beinlengde, møtte jeg Kjetil som med sin kunnskap bokstavelig talt vatret meg opp. Kjetil er helhetlig. Han ivaretar og behandler hele deg med sin innsikt, høy kompetanse og levende interesse. For meg innebærer det vesentlig bedre balanse, umiddelbare resultater og et bedre ve og vel. Kjetil og hans behandlinger anbefales på det varmeste.
Hilsen Trond Atle, 44

I flere år har jeg slitt med avhengigheter og rus, og har over en lang periode hatt ulike psykisk plager. Dette førte også med seg fysiske plager som vond nakke og rygg. Allerede etter første behandling hos Kjetil kjente jeg en større trygghet i meg selv. Kjetils varme vesen og store kjærlighet for å hjelpe mennesker har forandret livet mitt. I behandling hos han har jeg forløst mye angst og spenninger som tidligere har kontrollert livet mitt og som ingen andre terapauter har klart og hjelpe meg med. Resultatene kommer umiddelbart og varer, Både kropp og sinn er i bedre balanse. Jeg anbefaler Kjetil av hele mitt hjerte.

Sandra 25 år

apr
11
ons
2018
Meditation, concert and exhibition
apr 11@17:00-20:00
Meditation, concert and exhibition

Vi har satt sammen en perfekt aften for deg, hvor du får en mulighet til å oppleve akkurat dette.

Dagen starter med en fargemeditasjon med Anne Eidsaune og Rune Karlsen. Anne tar deg med på en reise gjennom hele kroppen ved å bruke den positive effekten av farger. Dette er en beroligende meditasjon som vil ta deg med inn i deg selv og lære deg å være tilstede ved å bruke en så enkel ting som farger.
Rune bruker lyd, vibrasjoner og rytme til å høyne tilstedeværelsen din gjennom meditasjonen.

Deretter tar vi en liten pause, det blir servert noe enkelt å bite i før konserten. Tilstedeværelse og hygge.

Konsert med Christina Undhjem og Rune Karlsen.
Vi kombinerer en visuell opplevelse med det auditive i en live konsert, en kombinasjon av lyd og lys. Christinas egenkomponerte englesanger til hvert av de 12 maleriene. Sammen med Rune vil de skape et univers som vil sende deg inn i en vakker reise i deg selv, fordi du fortjener det. Under hele konserten vil du bli badet i farger fra erkeenglene, en ok måte å tilbringe en onsdag kveld på ?

Utstilling Kenneth Laugen.
Etter konserten blir det Vernissage med Kenneth Laugen.

Arrangementet starter kl.17:00 – 20:00
Ametysten – Stedet for vekst i sentrum.

Påmeldingsfrist innen 9 april
300kr.depositum (bindende påmelding)
Full pris : 600kr.
Innbetaling til kontonr: 8601.8158.061.

Av hensyn til plass ønsker vi at du merker betalingen 11 april og gjerne med din e-post adresse.

Hjertelig velkommen skal dere være!
Vi gleder oss masse, håper dere gjør det samme.Vi sees.

apr
14
lør
2018
Når sjelen kaller – på lykke, glede og hverdagsmagi
apr 14@10:00-apr 15@17:00
Når sjelen kaller - på lykke, glede og hverdagsmagi

Trenger du til at løfte din energi?

Ved du godt inderst inde, at der er mere i livet til dig – men du trenger til inspiration, opmuntring og gode redskaber til at komme ordentligt i gang?

Eller trenger du bare til at få påfyll, så du kan ruske dig ud af hverdagens riller?

Eller trenger du til at bruke tid på deg selv, så du kan mærke, hvad du lengter etter og har bruk for i dit liv?

Velkommen til aktivt og dynamisk helgkurs for kvinner
«Når sjelen kaller – på lykke, glede og hverdagsmagi»

Sted: Ametysten, Chr. Michelsengate 3, Bergen
Tid: Lørdag og søndag fra 10.00 til 17.00
Pris: 2500 NOK. (inklusiv lunsj begge dage – samt kaffe og te)

RABAT: Hvis du påmelder dig sammen med en anden, betaler I begge to 2200 NOK hver.

Vi bruker en weekend på at give os et boost, hvor vi løfter vores energi og gør os klar til forvandling. Vi beveger os i retning af mer lykke, glede og hverdagsmagi. Vi vil skape gode liv. Vi vil føle os tilfredse i livet. Vi vil leve i pagt med vores sjel og hjerte. Vi vil have et liv, der føles godt – og ikke bare ser godt ud.

Kurset er en levende inspirations-buffet og vil bl.a. indeholde følgende emner:

– Hvorfor positiv realisme er en god ide
– Hvordan du kan styrke dine positive emotioner og forme din egen opadgående positive livsspiral
– Hvilke veje du kan benytte dig af for at styrke og fastholde din lykke og glede
– Hvordan du kan bryde begrænsende vaner og bygge de positive lykkevaner op, du har bruk for i dit liv
– Hvorfor indre venlighet og indre konstruktiv dialog kan styrke dig, så du kan få dine indre og ydre, små og store drømme til at lykkes – og din intuition til at virke
– Hvordan du kan bruke et kreativt kompas til at minde dig på det, du ønsker mere af, og hvordan du rent praktisk kan bruke dette i din hverdag
– Hvordan du kan bruke din intuition og magefornemmelse, når sjelen og hjertet kaller … på lykke, glede og hverdagsmagi

Du vil i overført betydning få en kuffert med livs-redskaber, du kan bruge i mange år frem.

Undervisningsform er dynamisk, levende og meget afvekslende.

Vi bruker hele rummet – vi sidder, går, står og ligger – og jeg veksler mellem foredrag, øvelser til refleksion, kreative øvelser, bevægelse, selvhealing og visualisering.

To dage efter kurset får du opfølgningsmaterialer: 6-7 siders resume af indholdet, dagsprogrammet, musikliste og ekstra materiale om vanebrytning.

NB Der er mulighed for personlig coaching fredag 13. april i Ametysten

Betaling til:
Nordea Norge: konto nummer: 6021.07.46946
Gitte Jørgensen
Sigridsvej 1 A, 2 tv.
2900 Hellerup
Danmark

Absolut sidste betalingsfrist er 19. marts.
Vil du være sikker på en plads, så indbetal så hurtigt som muligt.

Du kan ikke få dine penge igen, hvis du bliver forhindret og melder afbud efter 1/4, men du er velkommen til at finde en anden, der kan overtage din plads. Hvis vi har venteliste, vil vi naturligvis hjælpe dig.

NB Husk at klikke bekræft i påmeldingsprocessen

apr
17
tir
2018
Body Divine – Land i kroppen/ Embodiment – kveldsworkshop Tantraweek
apr 17@18:00-23:00
Body Divine - Land i kroppen/ Embodiment - kveldsworkshop Tantraweek

Body Divine embodiment (..english version further down)
En reise inn i tantrisk embodiment
Vekk opp din indre visdom, lykke og kraft

Embodimenter den ene tingen vi trenger, for fullt ut å oppleve LIVET, KJÆRLIGHETEN og DET Å VÆRE LEVENDE
Det er nøkkelen til fullt ut oppleve og leve den MANNEN eller KVINNEN du har mulighet til å være 

Velkommen hjem til ditt Tempel – Din kropp 
Inviter deg selv til å:
– fylle ut deg selv i hver celle, og å føle deg fullt ut levende
– være i stand til å motta all tilgjengelig godhet
– være leken 
– hedre alle deler av og aspekter ved kroppen din
– være nysgjerrig på den porten det åpner inn i din grunnleggende natur, dine instinkter, å være fullt menneskelig og guddommelig

Så ofte blir vi sittende fast oppe i hodet

Vi tenker og planlegger

Forholder oss til andre herifra

Forholder oss til liv, lekenhet og seksualitet herifra

…Det virker ikke, det får ikke ting til å flyte, det skaper ikke lekenhet og nytelse,
det gjør oss heller fjerne, stresset og forvirret –

 

Kroppene våre vet veien..

Det er et intelligent system, alt vi er finnes i den. 

Den gir oss signaler, vi kan føle.

Den gir oss innsikt om verden rundt oss og i oss

 

Denne kvelden går vi dypt inn i kroppen, så vi kan lære oss å stole på oss selv, kroppen og livet igjen
Vi blir mer sensitive. Mer Kraftfulle.
Mer levende. Mer seksuell, sensuelll. Mer ekte. Mer avslappet. 

Vår sanne natur finnes i oss, og har mer visdom enn du aner.
Slapp av, inn i din egen fantastiske kropp..lytt, følg, utforsk. Der finnes uendelig mange saktter å oppdage.

Vi vil utforske mange aspekter av den fysiske og energetiske kroppen , får å finne glede, kraft, lekehet og levendehet


Vi vil:

Utrykke kroppen gjennom dans

Slappe av inn i kroppen gjennom brerøring og massasje

Hedre kroppen gjennom fokus og rituale

Oppleve kroppen gjennom sansene

Utvide opplevelsen av kroppen gjennom meditasjon og bevissthet

Nyte dansen av levendehet, og nyte stillheten i bevissthet

… og mye mer

The Body Knows
~ Puja 

 

Tid: Tirsdag 17. april, kl 18-23
Pris: 450,-
Biletter:
Denne kvelden: Body Divine Embodiment
Tantraweek generelt: Biletter tantraweek

Manuell påmelding og andre spørsmål: renate@ametysten.no

Kurset foregår på engelsk

 

******
English version

 

Body Divine Embodiment

A journey of tantric embodiment
Awaken your inner wisdom, happiness and power

Embodimenter is the one thing we need, to fully experience LIFE, LOVE and BEING ALIVE
It is the key to fully experience and live as the MAN or WOMAN you really are

Welcome home to your Tempel – Your Body
Invite yourelf to:
– fully embody every cell of your body, and to feel fully alive
– being able to receive all available goodness
– being playfull 
– honouring all parts and aspekts of your body
– be curios towards the gate this opens into your basic and instinctual natur, to be fully human and fully divine at the same time 

 

So often we get stuck in our heads.

Again and again we think all answers come from there.

We relate to each other from there.

We relate to Life, playfullness, sexuality, sensuality from there  


….And It Does Not Work!

Our Bodies know

It is an intelligent system, all that we are is in it. 

Gives us signals, we can feel.

It gives us insight into the world and into our selves

In this weekend we go deep deep into the body, so we learn to trust it again.
We become more sensitive. More powerful.
More alive. More sexual. More real. More at ease.

Our true nature lies within, and has more wisdom you would believe.
Relaxing into your own wonderful Body.. and listening, following, exploring. Many treasure yet to be discovered.

we will explore many aspects of our physical and energetic body and discover how we may experience:

 

It will be all about:

Expressing your body through dance

Relaxing your Body through touch & massage

Honoring your body through rituals

Experiencing your body through the senses

Opening the body through sexual energy

Owning your male – female body through allowing

Expanding your body through meditation & consciousness

Enjoy the dance of aliveness, the silence of consciousness 

…and much more

The Body Knows
~ Puja

Time: Tuesday 17. April 18.00-23.00
Price: 450,- nok
Tickets:
This event: Body Divine Embodiment
Tantraweek in general: Tickets tantraweek

Manual booking or other questions: renate@ametysten.no

 

Tantraweek – helgekurs og 2 åpne kvelder
apr 17@18:00-apr 22@18:00

Velkommen til en uke med 3 deilige arrangement ♥
Du kan velge alle eller den/de som passer deg

Vi byr på:
Body Divine Embodiment
Link til eget event

Cuddleparty
Link til event

Love to Love – Uskyldig nærhet & Hellig Seksualitet + maskulin/feminin
Les mer

Vi leker med bevegelse, dans, meditasjon, nærhet, berøring, bevissthet, grenser. Finn deg, finn din glede, finn hjem ♥

Lærer gjennom hele reisen er Puja Love/Sandra Piil, internasjonal tantralærer som jobber i Europa, Bali, Thailand
Puja Love er grunnlegger og lærer ved Puja Love Art
Hun leder menn og kvinner hjem til levende livskvalitet gjennom Embodied Presence & Sexual Empowerment.
Veien til et fullt liv, til hjerte og kraft i din maskuline og feminine kjerne.Noe som påvirker all aspekter ved livet. Du føler deg mer levende, vital, tilfreds, åpen for nærhet, og med evne til å gå forbi det du tidligere trodde var mulig.
www.pujaloveart.com

For mer info om hvert event, gå inn på linkene i begynnelsen av teksten. Sett av datoene, det blir vel verdt det!

Alle events foregår på engelsk

Prisene er nå på plass, og blir som følger:
Helgekurset: Love to Love: 3100,- early bird 2700,-
Parpris: Love to Love: 5800,- early bird 5000,-

Tirsdag: Body Divine Embodiment 450,-
Onsdag: Cuddleparty 350,-
Om du vil få med deg begge disse: 650,-

Tantarweek, alle 3 events: 3600,- early bird 3200,-
Tantraweek, parpris alle 3 events 6800,- early bird 6000,-

Biletter i billet linken. Early bird frem til 20. mars

Velkommen ♥

Om Puja Love
Hun er grunnlegger av og lærer ved Puja Love Art
Hun er en internasjonal Tantra lærer og Sensualista, og leder menn og kvinner til høy kvalitets, juicyfulle liv gjennom Embodied Presence & Sexual Empowerment.

Hun viser veien inn i fullendhet, hjerte & kraft i menneskers maskuline & feminine kjerne, og påvirker dermed alle aspekter av menneskers liv. Berikende, mer levende, oppfylte, nære og kraftfulle liv. Med evnen til å gå forbi det du en gang trodde var mulig.

Hun underviser på workshops, retreats, festivaler og private sessions over hele verden.

www.pujaloveart.com

Tid: 20.-22. april
Fredag 18-22, Lørdag & Søndag 10-18

Pris: 3100,- early bird: 2700,- til 20. mars
Parpris: 5800,- early bird: 5000,- til 20. mars
Biletter: Love to Love – Helgekurs 3100,- / early bird 2700,-
Parbilett: Love to Love – Parpris 5800,- / early bird 5000,-
(man må ikke være et etablert par for å få denne)

Ukesbilett: Tantraweek – Hel uke 3600,- / early bird 3200,-
Parbilett ukesbilett: Tantraweek par – hel uke 6800,- /early bird 6000,-

Early bird til 20. mars. Bruk linkene over eller ta kontakt på renate@ametysten.no for spørsmål ol.

 

Tilstedeværende menn kan få en kvinne til å bli levende
~ Puja

 

English version:

English version

Welcome to a week with 3 beautiful events ♥
You can choose all of them, or pick the one(s) that appeal to you

We are offering:
Body Divine Embodiment – 17. april kl 18-23
More info

Cuddleparty – 18. april kl 18.30-22
More info

Love to Love – Uskyldig nærhet & Hellig Seksualitet + maskulin/feminin – weekend 20.-22. april
Read more

We are playing with movement, dance, meditation, intimacy, touch, consciousness, boundaries. We are diving into tantric structures, teachings and rituals. Find you, find your joy, find your way home ♥

Teacher through the whole journey is Puja Love/Sandra Piil, international tantrateacher that work in Europa, Bali, Thailand
Puja Love is founder and teacher at Puja Love Art
She is leading men and women home to juicy aliveness through Embodied Presence & Sexual Empowerment.
She is leading the way to a full life, heart and power in your masculine og feminine core.Something that affects all aspects of your life. You feel more alive, vital, content, open to intimacy, and with the ability to go past what you previously saw as possible. www.pujaloveart.com

For more info about the different events, have a look at each link/event in the beginning of this text. Set of the dates, this will truly be worth your time and money!

All events are in English

The prices are now ready, and are as follows:
Weekend workshop: Love to Love: 3100,- early bird 2700,-
Couples price: Love to Love: 5800,- early bird 5000,-

Tuesday: Body Divine Embodiment 450,-
Wednesday: Cuddleparty 350,-
Both events: 650,-

Tantarweek, all 3 events: 3600,- early bird 3200,-
Tantraweek, couples price all 3 events 6800,- early bird 6000,-

Tickets in the ticket link. Early bird until 20. mars

Velkommen ♥

 

About Puja Love
Is the Founder and Lover at Puja Love Art
She is an international Tantra teacher and Sensualista, and is passionately guiding many men and women to a high quality juiceful life through Embodied Presence & Sexual Empowerment.

She shows the way into the fullness, heart & power of people masculine & feminine core, affecting all aspects of their daily life: feeling enriched, spirited, fulfilled, intimate, powerful. And being able to go beyond what you once believed was possible.

She teaches in workshops, retreats, festivals and private sessions all over the globe.

www.pujaloveart.com

 

Time: 20.-22. april
Fridag 18-22, Saturday & Sundayg 10-18

Price: 3100,- early bird: 2700,- until 20. mars
Parpris: 5800,- early bird: 5000,- until 20. mars
Ticket: Love to Love – Weekend workshop 3100,- / early bird 2700,-
Couples ticket: Love to Love – Couples price 5800,- / early bird 5000,-
(you do not have to be an established couple to get this)

Week ticket: Tantraweek – Whole week 3600,- / early bird 3200,-
Week ticket couples: Tantraweek couples – whole week 6800,- /early bird 6000,-

Click the links for onlinebooking and tickets, or contact renate@ametysten.no for questions.

 

Present men can make women come alive.
~ Puja

apr
18
ons
2018
Tantraweek – Cuddleparty – kveldsworkshop
apr 18@18:30-22:00
Tantraweek - Cuddleparty - kveldsworkshop

Cuddle Party ~Puja style~
– En Uskyldig Nærhets fest – 
(english version further down)

~ Hvor hjerter møtes for å smelte ~

Nærhet er en nødvendighet

Vi næres

Vi vokser

Vi utvikler oss

Vi blir mer intelligent

Hjernen vår oversvømmes av deilig oxytocin og serotonin når vi opplever god, nærende berøring,
vi slapper av, åpner oss opp.., vår opplevelse av verden rundt oss åpner seg

Vi møter oss selv i berøring, vi møter oss selv  i møtet med en annen


Dette er et nydelig event hvor du får oppleve deg selv i uskyldsren nærhet.
Kvelden er satt opp rundt «cuddling»- nærhet og kos-, bevisst berøring og deling, med en ikke-seksuell intensjon.
Et hellig rom av samtykke hvor mennesker møtes for å slappe av inn i sin eget indre vesen
Det er delvis strukturert, og delvis et åpent rom å leke i.

I denne kvelden vil du lære og motta:


– Alt om Consent (Samtykke) – Ditt Ja, Nei og Vet Ikke vil bli respektert.
– En full opplevelse av Nærhet & Kjærlighet, fullt påkledd.
– Uskyldsren Intimitet
– Å være leken
– Å være ekte
– Intime kommunikasjons måter
– Å gå forbi dine egne mønstre
– Slappe av og utvide deg selv
– Klarhet & Trygghet

Kvelden er bygget opp rundt 3 spesielle Tantriske strukturer hvor du skaper kontakt med hjerte, kropp og sjel
Og massevis av «cuddling and spooning»!
Aldri undervurder kraften i å ligge i skje (spooning)

Et Cuddle Party.. hvorfor?
Som de uskyldige sjeler vi er, ønsker vi ingenting mer enn å føle oss velkommen, å oppleve kontakt, og å uttrykke oss og leve fullt ut. Intimiteten som kommer fra dette stedet, fordyper kontaktene din med livet, med deg selv og med andre. Den gir oss en følelse av fullkommenhet.

Alle ønsker å bli berørt mer og å føle oss mer i kontakt i livene våre. 
I kropp, hjerte og sjel  
Det er da vi trives, vokser, lever..
Hele vi slapper av, næres, kan føle oss møtt i dypet.
Det er det som regenererer oss, balanserer hormonene og nervesystemet, fyller hjertene våre, berører oss i sjelen, og nærer kroppen
Å tørre å bli fullt ut intim, med og i øyeblikket, å ta imot øyeblikket som er her nå 
I all sårbarhet, sannhet og trygghet. 
Og, i all nytelse og glede.

Det er svært enkelt
Mennesker er skapt for hverandre
Nå kommer vi sammen i et felt av kjærlig kontakt.

Hvordan foregår kvelden?
– Vi starter med en introduksjon
– Vi setter et klart felt av enighet og grenser 
– Vi praktiserer Consent (samtykke)t: gi-motta og ta-tillate
– Vi går inn i noen nydelige strukturer hvor vi skaper dyp kontakt med oss selv og andre 
– «Cuddle Space» åpner
– Du kan kose, klemme, slappe av, fortsette i strukturene fra forrige trinn, øve deg på å be om det du ønsker og trenger, dine ja og dine nei, ligge i skje, leke, danse, være ekte, kose mer…
– Vi avslutter sammen

Enkelt, gøy, nærende, utvidende.
Kom med din(e) kjære eller alene

Hvis dette traff deg og gledet deg, kom på denne kvelden, har du lyst å gå «all in» og lære mer på alle nivå, bli med på alle tre event eller bare i helgen i tillegg.

Som Tantrisk Sjamanistisk Prestinne, er Puja ekspert på trygge, hellige rom for Nærhet og Kjærlighet, hun elsker å lede mennesker inn i og på reise i disse feltene.

Velkommen til denne kvelden av nærende berøring, god nærhet og sunne grenser

Kvelden foregår på engelsk, kursleder er den internasjonale tantralæreren Puja Love/Sandra Piil

Tid: Onsdag 18. april kl 18.30-22.00

Biletter:
Cuddleparty – 350,-

Cuddleparty & Embodiment kveld – 650,-

Tantra week generelt:
Embodiment + Cuddleparty +Love to Love weekend workshop: 3600,- /early bird 3200,-

Trykk på linkene for direkte billetter, eller ta kontakt med renate@ametysten.no for manuell booking eller spørsmål.

 

English version:

Cuddle Party ~Puja style~
– An Innocent Intimacy Party


~ Where the heart meets to melt ~

We thrive on connection

We grow

We open to love

We become more intelligent

Our brain becomes flodded with lovely oxytocin and seretonin when we experience good and nourishing touch,
we become relaxed, open.., our perception of the world opens

We meet ourselves in touch, we meet ourselves in the meeting with another

This is a beautiful event where you get to experience yourself in the innocence of Intimacy.
This evening is being set up around cuddling, conscious touch and sharing, with a non-sexual intention.
A sacred place of consent where people meet to relax into their core being.
It is a partially structured, and partially an open space.


In this Party you will learn and get:


– All about Consent – Your Yes, No and Maybe will be honored.
– A full experience of Affection & Love, while being dressed.
– Innocent Intimacy
– Being playful
– Being real
– Intimate communication skills
– Going past your patterns
– Relaxing and Expanding
– Clarity & Confidence


It will be situated around 3 special Tantric structures where you connect with the heart, the body and spirit.
And a lot of cuddling and spooning!
Never under estimate the power of spooning!

A Cuddle Party.. why?
The innocent soul we are wants nothing more than to be welcomed, to feel connected, to be expressed and fully lived. The intimacy coming from that place, deepening your connection to life, yourself and others will give you the fulfillment we all yearn for. 

We all want to be touched more and feel connected more in our lives.
Body, heart, soul. 
It’s what we thrive on..
Our whole system relaxes, is being nourished, can feel deeply met.
It is what regenerates us. Balances hormones, fills our hearts, touches our souls, nourishes our body.
Daring to become fully intimate in the moment, receiving the moment. 
In all vulnerability, truth and safety. 
And in all pleasure.


It’s very simple.
People are made for each other.
Now we come together in a field of loving connection.

How is this evening set up?
– We start with introducing
– We set a clear agreement field and boundaries
– We practice Consent: giving-receiving and taking-allowing
– We will go into a few beautiful structures where we connect on a deep level with ourselves and others
– The Cuddle Space opens
– You can cuddle, relax, continue doing the structures, practice asking for what you want: your yes and your no, spoon, be playful, dance, be real, cuddle some more.
– Closing together

Simple, fun, nourishing, expanding.
You can come with your beloved one(s) or by yourself


If you got excited about this event, come and join us this evening. If you want to go deep on all levels, join us all three events this week, or come to the weekend workshop with Puja too.


As a Tantric Shamanic Priestess, Puja is expert on safe divine spaces of Intimacy and loves guiding you in this delicious field.

Welcome to this evening of nourishing touch, of good intimacy and healthy borders
Welcome to nourishment, connection and love

Thw workshop is in english, lead by the international tantrateacher Puja Love/Sandra Piil

Time:Wednesday 18. april kl 18.30-22.00
Price:
Cuddleparty: 350,-
Cuddlepraty & Embodiment evening: 650,-
Tantraweek:
Embodiment + Cuddleparty +Love to Love weekend workshop: 3600,- /early bird 3200,-

Press the lines for direct link to tickets, or contact renate@ametysten.no for signing up or questions