Enter your keyword

Kurs oversikt

Ametysten

Stedet for vekst i sentrum

Våre faste events

På Ametysten har vi en rekke faste åpne kvelder for påfyll, økt selvinnsikt og et pusterom i hverdagen. Kom og la deg inspirere. Finn ro og stødighet. Få kontakt med kropp og sjel, og finn indre ressurser. Mange av disse kveldene har fokus på meditasjon, yoga, kropp og sjel. Hvorfor det?
Meditasjon og yoga gir oss verktøy til å åpne kropp og sinn, det gir oss en større kontakt med oss selv, og gir oss et pusterom og en avstand til hverdagens kjas og mas og problemer. Dette gir oss mulighet for nye perspektiver og nytt pågangsmot

Yin Yoga
Yin yoga har røtter i kinesisk medisinsk forståelse, yoga kunnskapen fra India og den vestlige...
600_161271732
- en av de aktive meditasjonene utviklet av OSHOen deilig måte å riste løs og kvitte seg med...
tantra
Tantra er foreningen av kropp og sinn, og forståelsen av at alt skapes fra det samme. I disse...
26166289_1956529707999293_8765185281450180753_n
Dette er en myk yogatime med fokus på pust og flyten i kroppen. Passer for alle
Velkommen til ÅPEN KVELD om Identitetsorientert Psykotraumeterapi (IoPT) På våre månedlige åpne...
sjamanistisk kveld
Velkommen til en nydelig kveld i sjamanismens tegn. Vi reiser på lyden av sjamantrommen for å...
19598593_1388275414591287_7413992058873472005_n
Biodanza betyr ”livets dans”, og denne sesongen inviterer jeg til musikk, rytmer, bevegelser og...
21314415_510710849274086_503235500838797665_n
Velkommen til rolig Hatha yoga! Rolige yogatimer med mindfulnes, pust og tilstedeværelse som...
namaste kvinne
Velkommen til Sacred Nourishment kvinnetempel . Velkommen til ett hellig rom for kvinner å møtes...

Kurskalender

Her finner du en oversikt over kommende kurs og events. Både de faste aktivitetene, og resten av det som tilbys.
Skift fra Liste til Uke, eller Måned i nedtrekksmenyen oppe i høyre hjørne på kurslistingen, så får du en god oversikt over det som skjer fremover.
Klikk inn på arrangementet for mer informasjon.

jan
25
tor
2018
Trommereise og hjertemeditasjon
jan 25@19:30-21:00
Trommereise og hjertemeditasjon
Velkommen til Sjamanistisk Trommereise og Hjerte meditasjon i Bergen!

Påmelding nødvendig i link under:
https://eana.10to8.com/

Denne kvelden vil Kjetil «Anahata» Kvalvik lede en sjamanistisk hjertemeditasjon før vi gjør en kollektiv trommereise inn i det indre hjerterommet for å få kontakt med vårt autentiske hjerte, jordas hjerte og universets hjerte og koble dem sammen til en enhet.
Slik at vi letter kan finne vår naturlige vei og leve ut vår sjels kraft.
Kanskje vil du også møte dine kraft dyr, forfedre eller motta andre innsikter under reisen. En hver trommereise lever sitt egen liv…

I løpet av kvelden vil Kjetil også snakke litt om hjertets unike intelligens og «det sjamanistiske hjertet» som er et workshop konsept han har utviklet, som også er en del av hans utdanning i kraniosakralt arbeide som han kjører i Bergen i samarbeide med Ametysten senter.

Viste du at hjertet har en elektromagnetiske kraft som er 5000 ganger sterkere enn hjernen og at det fins 600 ganger flere «hjerneceller» i hjertet enn i hodet?
Hvordan tror du ditt liv vil bli hvis du vet hvordan du kan manifestere ditt liv ut i fra ditt autentiske hjerte, med støtte fra moderjord og hele universet?

Hva må du ha med?
Du er velkommen til å ta med deg en offergave til å legge ved alteret i midten av sirkelen. Feks en stein, kongle, kvist, blomst, frukt eller annet fra naturen. Har du en spesiell stein eller et smykke eller noe annet som du ønsker å «charge» med god energi kan du også ta det med og legge det i sirkelen under tromme reisen.

Litt om Kjetil:
Kjetil Kvalvik er 41 år og vokste opp i Finnmark og har både Norsk og samisk bakgrunn. Den samiske sjamanismen og en dyp kontakt med naturen har vært en naturlig del av livet hans så lenge han kan huske. Etter en livs-transformerende opplevelse i 20-årene begynte han å jobbe som healer og terapeut. Han har reist mye rundt i verden og søkt etter redskaper til personlig- og spirituell utvikling. Han er inspirert av både verdens sjamanismen, Taoismen og Yogisk- praksis og filosofi, og er utdannet innen flere forskjellige healing modaliteter, men hans spesialitet er kraniosakralt arbeide. Siden 2005 har han arrangert forskjellige workshop, retreat og kurs både i Norge, Tyskland, Sverige, Spania, India og Italia. De siste årene har Kjetil vendt mer og mer tilbake til sine røtter i den samiske sjamanismen, noe som også gjenspeiler seg på hans kurs og behandlinger.

Anbefalt Donasjon kr 200,- Ta med kontanter.
Påmelding nødvendig i link under:
https://eana.10to8.com/

Hjertelig Velkommen! ♥

feb
17
lør
2018
Gro-Helen Tørum – Mot høyere bevissthet Kurs i Mediumskap
feb 17@10:00-18:00
Gro-Helen Tørum - Mot høyere bevissthet Kurs i Mediumskap

Helgekurset «MOT HØYERE BEVISSTHET» er om å mestre URKRAFTEN som våkner når du ikke lenger holder tilbake!

– Du har alt du trenger – nå kan lære å bruke det på en annen måte
– Når du møter tomhet og kaos samtidig er du på rett vei
– Oppdag en helt ny dimensjon av deg selv
Dette er et kurs som setter Mediumskap i et nytt perspektiv!
OM HELGEKURSET:
Vi har tatt et stort steg videre nå og tiden hvor vi brukte all vårt tid på å rydde og prosessere fortiden, er et tilbakelagt stadium for mange av oss, vi orker ikke mer, vi vil videre for å gjenoppdage det vi glemte for å kunne komme hit og oppleve dette jordelivet igjen, være tilstede akkurat her og akkurat nå når nye dører åpner seg.

Det innebærer ikke at vi kan putte alle erfaringene våre i bokser og gjemme dem på et mørkt sted, det betyr ikke at vi kan late som om vi har gjort oss ferdig med fortiden, men det innebærer at vi får god drahjelp nå når vi skal løsne de siste trossene som forbinder oss med den trygge havnen vi trengte mens vi våknet og gi oss fremdrift så vi kommer oss ut i åpent farvann igjen.

Det høres så enkelt ut, dette at den vanskelige overgangen er over, men min erfaring er at det å ta i bruke en høyere bevissthet, kan være utfordrende, nettopp fordi vi blir litt usikre når tauene løsner, for vil jeg klare det, er jeg sterk nok, kan jeg nok, er jeg egentlig rede til å stå på egne ben, hvem blir jeg nå og ikke minst; Hvor er det jeg skal?

I kjølvannet av alle disse spørsmålene dukker det opp en indre konflikt mellom tro og tvil, for er det virkelig mulig å legge ut på denne reisen eller er det bare en umulig drøm jeg har, er det noe galt med meg, kommer jeg til å mislykkes, er dette det rene vanvidd, bør jeg klamre meg fast og be noen om å stramme knuten igjen så jeg kan holde fast litt lenger?

Det er utfordrende dette, å gå først i rekkene, være stifinner og operere uten kart og kompass slik vi er vant til. Men vi har alt vi trenger for å gjennomføre dette som klinger som en stille bønn i vårt eget indre, eller som noen ganger dukker opp som et øredøvende brøl; Jeg lengter hjem og kan ikke stanse før jeg finner frem.

På dette kurset skal vi gå nærmere inn i dette punktet hvor flere dimensjoner av oss, møtes og trekker i tauene, den ene som er modig og tror at alt er mulig, den andre som er redd, som tviler og holder fast ved det som var. Vi skal møtes sammen, for akkurat i dette øyeblikket hvor så mange av oss står litt alene i oppgaven som synes å være så alt for stor, kan vi kjenne lettelse, rett og slett ved å innse at vi ikke er alene, men at vi er mange som står sammen, som en manngard for å tråkke nye stier. Ikke etter hverandre lenger, men side om side.

Jeg påstår at det er enkelt og nekter å gi meg på det, det handler bare om å ta i bruk en høyere bevissthet og det skal vi oppdage på dette kurset, vi skal rett og slett gå inn i det magiske øyeblikket hvor vi ser at det umulige er mulig og ta med oss den erfaringen videre, for har vi kjent følelsen en gang, kan vi når som helst hente den frem igjen.
VELKOMMEN!
Jeg ser frem til en helg sammen med DEG hvor jeg skal undervise i tematikken – og hvor du også vil få rikelig anledning til å trene deg i å bruke egne evner. Stikkord: Trommereiser – Kanaliserte meditasjoner – Mediumsirkler – Individuelle beskjeder – Verktøy og teknikker – utvikling av egen evne..

KURSPRIS:
Kr. 3950,-
Prisen er inkl. kaffe/te og «småmat» i kurstiden.
Lunsj kan medbringes. De som ønsker kan gjerne gå sammen med meg til et godt sted i nærheten av kurslokalet.

PÅMELDING:
Bruk «billettlinken» øverst her i eventen!

Send sms eller ring for informasjon: 94112211
E-post: post@kulturverkstedet.no

Dagsplan:
Lørdag: kl. 10.00-18.00
Søndag: kl. 10.00.-18.00
Møt opp lørdag kl. 09.30 for innsjekk.
NB!
Det kan være greit med ledige klær og innesko/tøfler eller lignende.

Spørsmål? bare ta kontakt med Anita – tlf. 94112211 eller
post@kulturverkstedet.no