Grunnkurs i sjamanisme

Grunnkurs i sjamanisme

november 14, 2020 10:00 am - november 15, 2020 5:00 pm

SJAMANSKOLEN “Tilbake til Urkraften”
DEL 1 “GRUNNKURS I SJAMANISME” + TROMMESIRKEL
Dato Trommesirkel : 13.nov 2020. kl. 18:30 (NB.påmelding)
NB. Trommesirkel er et eget arrangement og koster 300,- (kontant)
Max. 14 plasser
Dato kurs : 14.-15. nov 2020
Sted : i Ametystens lokaler. Chr. Michelsensgt. 1-3, 5012 Bergen
Pris : 2.600,-
Depositum : 600,- (man er påmeldt etter å ha betalt depositum)
Deltakere : Max. 14 deltakere
Språk : Norsk
Arrangør: Skaperkraften
Påmelding: skaperkraften@gmail.com
Kursholdere: Tom & Von
Webside : www.sjamanisme.no

VI SAMLES RUNDT ILDEN :
Vi samles rundt ilden på den samme måten som våre forfedre har samlet seg rundt ilden i generasjon på generasjon. De gjorde det som oftest ute mens vi i denne helgen skal erfare det samme inne i lune fine lokaler. Vi skal erfare og lære igjennom deling og samhold, enten vi er kursholdere eller kursdeltakere. Magi skal oppstå og ny kunnskap skal erverves. Man introduseres til sjamanismen igjennom trommereiser, Åndeverden og Åndehjelpere. Verden er gjerne ikke den samme etter et kurs som før et kurs. Kunnskapen som erverves kan benyttes videre til å hjelpe seg seg selv og andre – man blir opplært til å kunne praktisere sjamanisme i hverdagen. Vi hører hele veien hvor overrasket kursdeltakerne er i forhold til hvor mye de opplever, lærer og erfarer en slik helg. Mange bånd knyttes og flere velger å treffes i felles seremonier i etterkant. Et kurs er ikke bare et kurs hos oss. Den kan, hvis du ønsker det selv, være starten på en lang og vakker reise. Velkommen til Urkraftsirkelen – Et vakkert sted å være. Et vakkert sted der vi holder den sjamanistiske arven levende.

METODENE
Alle metodene du lærer har vært praktisert i mange mange år – over hele verden under det som ofte kalles for klassisk sjamanisme / kjernesjamanisme (core-shamanism).

Man trenger ikke å ha tromme for å være med på kurset – men ta gjerne med en hvis du har.

Grunnkurset vårt er et perfekt kurs for å erfare om sjamanisme, som spirituell retning, føles rett for deg.

Det er flere kursdeltakere som har funnet hverandre på våre kurs slik at de nå praktiserer i sammen i etterkant av kurset.

NB. Kurset frarådes på det sterkeste for personer i mental ubalanse.

TILBAKEMELDINGER :
Her er tilbakemeldinger vi har fått i forbindelse med kurs hos oss :
https://www.shamanic-experience.com/tilbakmeldinger-fra-dere

FRIHETEN TIL Å VELGE :
Hos Sjamanskolen Tilbake til Urkraften betaler man kun for et kurs om gangen. Man kan også bestemme selv rekkefølgen på videregående kurs (unntatt at man må ta Sjamanistisk Ekstrahering før man kan ta Sjelehenting).

URKRAFTVEGEN :
Etter at man har tatt 4 obligatoriske kurs i sjamanskolen kan man ta URKRAFTVEGEN. Disse samlingene som kan vare over en helg, 5 dager, 1 uke etc blir ikke annonsert ute på nettet. Her vil du bl.a. kunne lære mange metoder / retninger som vi er ganske så sikre på at ingen andre i Skandinavia praktiserer. Dette er hardcore sjamanisme for de som ønsker det.
Mer info :
https://www.shamanic-experience.com/http—www-shamanic-experience-com—inf

URKRAFTSIRKELEN
Vi har en hemmelig Facebookgruppe for hver enkelt av samlingene / kursene – der kun deltakere på det aktuelle kurset legges til. I denne FB-gruppen legges det inn linker, tips, diskusjoner og annen info relatert til det spesifikke kurset. Hvis man ønsker lokale treff er også dette rett sted for å annonsere dette.
Som en kursdeltaker har uttalt vedr. en FB-gruppe : ” Utrolig flott gruppe, med mange supre tips, takk ?”.
Vi ønsker at den sjamanistiske ild holdes levende av alle som har gått på kurs, samlinger etc. Slik at vi kan samskape uansett hvor vi måtte befinne oss i geografien.
Bli med å hold ilden levende – velkommen til å bli en viktig del av URKRAFTSIRKELEN !

TILBAKEMELDINGER
Vi er så “dristige” at vi tar med noen av de mange tilbakemeldingene vi er så takknemlige over å ha fått :
– Sjekk gjerne ut flere “tilbakemeldinger” (hovedmeny) på vår webside www.sjamanisme.no

/// Grunnkurs ///

” Tuuusen takk for et fantastisk kurs kjære Von og Tom. Tusen takk også til mine medkursdelttakere. Dere var med på å dempe min usikkerhet og sjenerthet. Det var så trygt og godt
å være sammen med dere alle ” ❤️❤️??
Eivind Rolfsen (Oslo)

“Anbefaler dette Tilbake til Urkraften kurset på det varmeste. Gleder meg allerede veldig til
neste kurs. Takknemlig ” ❤❤❤
Cecilie Devida Drange (Ski)

“Tusen tusen takk for en flott helg med Tilbake til Urkrafttens grunnkurs i sjamanisme Von og Tom ! Wow, ting er blitt satt i et helt annet perspektiv, det har vært en ære og ren
lykke å få være med på ❤
Mina Ødeli (Ringsaker)

” Grunnkurset er gull verd! Mye praktisk jobbing, og alle får tromme (inkl. låne tromme)! Et kurs jeg vil anbefale på det sterkeste uansett om du er ny eller dreven”.
Lilith Isaksen (Oslo)

“Tusen takk igjen til dere to for ei magisk helg i Trondheim. ❤️ ”
Grethe Rise (Trondheim)

” Tusen takk for en fantastisk kurs i Gamlebyen i Fredrikstad. Følelse av å ha badet i lys og kjærlighet hele helgen. Dere er dyktige til å formidle kunnskap og vi fikk en grundig innføring i spennende metoder for selvutvikling og vekst. Herlig gruppe med mye positivitet og nestekjærlighet. Gleder meg til nye kurs. Tusen takk Von og Tom- dere er lys og kjærlighet. Digger dere altså !!! ”
Iren Andersen (Fredrikstad)

” Hei:) Jeg vil takke dere for en fantastisk helg på Sola / Stavanger.
Opplevde for første gang tromming å hvilken kontakt det gir. Så takk takk takk !!!! Har litt vanskelig for å beskrive alt nå, og skriftlig. Å jeg gleder meg til neste kurs.!!
Håper dere kan komme til Stavanger igjen veldig snart! Jeg er med hele veien. Ønsker dere en riktig god jul , med masse fred og gode , nye minner. Lys og kjærlighet”
Live Otilie (Stavanger)

“Tusen takk for en fantastisk helg med dere, og alle de flotte som har vært isamhandling. ? Dere er helt rå! Dette trengte jeg virkelig.
Vil bli med på videregående kurs i Fredrikstad, så melder meg herved på.”
Varm hilsen fra Therese (Oslo)

/// Videregående kurs ///

“En uforglemmelig helg er over – en helg full av tårer, følelser, lærdom, vennskap, hygge, frykt, energier, opplevelser – alt helt overveldende ?❤?
En helg med de 2 flotteste, vakreste, godeste læremestere vi kunne
hatt Von & Tom Engelbrecht ?❤ Kursdeltakerne sparte ikke på godord skryt og ros til disse 2 – vi alle var enige – dere er unike ?❤
Nå skal vi alle ta innover oss hva vi har lært og opplevd – og vi venter i spenning og glede til vi treffes igjen ??❤? ”
Heidi Ernadatter (Fredrikstad)

Her finner du oss på nettet :
Norsk webside 1: www.sjamanisme.no
Norsk webside 2: www.skaperkraften.no
Facebook 1 : https://www.facebook.com/urkraften/
Facebook 2 : https://www.facebook.com/skaperkraften/
Youtube kanal :
https://www.youtube.com/channel/UC2cTJi_eFVLAN4TNlpstIpw

…og bare så det er nevnt : Vi har mer enn nok av personlig kraft og godt nok selvbilde til at vi ikke har noe som helst behov får å tre inn i en guru-rolle 🙂

Velkommen til oss !

Event Information

november 14, 2020 10:00 am - november 15, 2020 5:00 pm
Register Now

Organizers

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/a/2/f/ametysten.no/httpd.www/wp-content/plugins/noo-timetable/inc/post-types/noo_event.php on line 2701

Location

Popular Event