Kraniosakral Basics – Workshop

Kraniosakral Basics – Workshop

mars 28, 2020 10:00 am - mars 29, 2020 6:00 pm Chr. Michelsens gate 3, 5012 Bergen, Norge

Bli med på en spennende intro helg i Kraniosakralt arbeide

28.-29. mars 2020
Tid: 10.00-18.00 begge dager.

 

Om Eana Kraniosakralt arbeide:

Kraniosakral arbeide er en naturlig og helhetlig metode som baserer seg på bevisst berøring, dyp lytting og små justeringer av beinstruktur, sentralnervesystem, muskler og bindevevet i samhandling med kroppens egen intelligens, med hensikt å bringe kropp og sinn tilbake til sunnhet og balanse. De fleste som mottar en  kraniosakral session forteller om en opplevelse av dyp avspenning på alle plan.

 

Eana Kraniosakralt arbeide er enkelt og lære og kan brukes som en behandlingsmetode i seg selv eller  implementeres i en hver form for kroppsterapi, massasje, kiropraktikk, akupunktur eller andre behandlings metoder. Yoga instruktører vil også ha svært god nytte av å kunne kraniosakralt arbeide, og det vil hjelpe dem å ta sine elever og klienter mye dypere inn i sin praksis og å skape raskere og bedre resultater på alle plan.

 

Eana Kraniosakralt arbeide er som et inngangspunkt, hvor vi lytter til sjelens rytmer og vibrasjoner, til den fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle kroppen for å avdekke restriksjoner og ubalanser i systemet. Vi bruker bevisste myke langvarige berøringer, for å kommunisere og aktiverer klientens naturlige selvhelbredende krefter, og for å gå inn i flerdimensjonalt healing arbeide.

Vi kan for eksempel velge å gå inn i rent strukturelt arbeide og justere skjevheter og fysiske blokkeringer i kroppen, vi kan arbeide for frigjøre stagnerte tanker, følelser eller traumer, eller vi kan velge gå inn i sjamanistisk arbeide og gjøre guidede sjelsreiser, regresjoner, kutte corder og løse opp i negative relasjoner og energier og mye mer. Metoden har få begrensinger. Det handler hele tiden om å lytte dypere og dypere til svarene kommer opp til overflaten og kropp og sjel forteller oss hva vi skal gjøre.

Språk:

Instructions in Norwegian and English

Hvor mange studenter?

Max 22 studenter pr klasse for å sikre god oppfølging og kvalitet på undervining.

 

Betaling

Når du melder deg på vil du motta en faktura på som må betales senest 7 dager etter påmelding og senest 3 dager før kursstart om du melder deg på i siste liten, for å sikre din plass.

Påmelding er økomomisk binnede.

Har du først meldt deg på kurset, så er du bunnet opp i en økomomisk avtale, akkurat som når du kjøper en hvilken som helst vare eller tjeneste.

 

Diagnoser og medisiner

Hvis du har en histore med tunge psykiatriske diagnoser, tung medisin bruk eller tungt missbruk av andre stoffer eller alkohol, trenger vi å vite det før du melder deg på kurset.

Det betyr ikke at du ikke kan bli med. Men vi trenger å snakke med deg og ta en vurdering på det før vi aksepterer deg som student. Dette på grunn av din og andre studenters sikkerhet er viktig for oss, og at vi ønsker å skape en trygg atmosfære på studiene for alle.

 

Teknikkene du lærer er basic Craniosacral teknikker nedarvet i direkte linje fra Grunnlegger av Craniosacralt arbeide William G. Sutherland som brukte 50 år avsitt liv på å kartlegge det kraniosakral systemet.

Mer info om vårt 2 åringe studie i Kraniosakralt arbeide her:

https://www.eana.academy/produktside/craniosacral-work-oslo-module-1-8-2019-2020

 

 

Velkommen til en magisk reise inn i ditt indre skattekammer.

 

 

Event Information

mars 28, 2020 10:00 am - mars 29, 2020 6:00 pm Chr. Michelsens gate 3, 5012 Bergen, Norge
Register Now

Organizers

Location

Chr. Michelsens gate 3, 5012 Bergen, Norge

Popular Event

Krafttromming og trommehealing

Chr. Michelsens gate 3, 5012 Bergen, Norge

Vårt magiske ansikt – kurs i Dynamisk Ansiktsterapi

Chr. Michelsens gate 3, 5012 Bergen, Norge