Introduksjons-kurs til Eana KranioSakral Terapi

Introduksjons-kurs til Eana KranioSakral Terapi

februar 21, 2020 6:00 pm - februar 23, 2020 5:00 pm Chr. Michelsens gate 3, 5012 Bergen, Norge

Er du nysgjerrig på kraniosakral terapi ?
Vil du bli bedre kjent med deg selv og kroppen din ?
Lære å lytte til sjelens rytme ?
Lære en dyptgående meditasjon ?
Da er denne helgen noe for deg 🙂

I løpet av denne helgen får du mulighet til å bli bedre kjent med kraniosakalt arbeide lære enkle og effektive kraniosakral teknikker du kan bruke til å hjelpe deg selv og andre å komme i balanse.

i Kraniosakralt arbeide handler vi direkte med de dypeste rytmene i ditt vesen. Det er derfor metoden gir så fantastisk og varige resultater hver eneste gang.

Til våren setter vi opp et 2 årig studie, for de som ønsker å bli en profesjonell terapeut, denne helgen er er en perfekt intro for deg som vil vite mer om kraniosakralt arbeide.

Et studie i Kraniosakral terapi og sjamanistisk kroppsarbeide hos Eana Academy gir deg ikke bare fantastiske redskaper til å kunne helpe andre mennesker på et dypt fundamentalt nivå. Men det er en arena hvor du kan få utvikle deg sammen med likesinnede i trygge og kjærlighetsfulle omgivelser.

I gamle sjamanistiske tradisjoner snakker man om at den kraniosakral rytmen vi senser og jobber med i kraniosakralt arbeide er kjernen i vår eksistens – åndens rytme, som beveger seg gjennom kroppen. Gjennom å sense denne rytmen og justere den påvirker vi hele vår fysiologi, vår psyke og energetiske struktur.
Kraniosakralt arbeide som metode brukes over hele verden i dag til å helbrede en rekke fysiske, psykiske og emosjonelle plager og sykdom, i tillegg brukes det med stor suksess som en støtte i personlige- og spirituelle prosesser.

Kjetil har flere utdannelsen inne kroppsterapi og kraniosakralt arbeide både i Norge og i Sveits og Tyskland. Han har gåtti lære hos hos Huge Milne – som er en pioner på verdensbasis innen kraniosakralt arbeide,. Teknikken du lærer i grunnstudiet hos Eana Academy er nedarvet i direkte linje fra Kraniosakral terapiens “far” Det biomedisinske geniet – William Garner Sutherland.

Kjetil har jobbet som terapeut og healer i mamge år, og har mer enn 10.000 timer hans-on erfaring md klienter og studenter. Han har utdannet andre Kraniosakral terapeuter siden 2009.
Allerede som barn ble han introdusert for healing og sjamanistisk livsstil under sin oppvekst i Finnmark. Han har også reist mye rundt i verden og utforsket andre spirituelle- og terapeutisk tradisjoner, spesielt i India og den vediske/yogiske tradisjonen, men også taoisme og buddhismen m.m.
De siste årene har han vendt mer og mer tilbake til sine røtter i den samiske sjamanismen og implementerer denne urgamle tradisjonen i sin undervisning.

Høsten 2019 starter vi opp en ny deltids utdannelse i Bergen i sammarbeide med Ametysten senter.
Ønsker du å bli bedre kjent med arbeidet så har du nå mulighet å bli med på en intro helg 27.-29. september i for å bli bedre kjent med EANA Kraniosakral terapi og den unike måten Kjetil jobber på.

Ta kontakt på post@eana.no for påmelding og mer info.

Pris for introkurs: Kr. 2500,-
EARLYBIRD: Tilbud til de som melder seg på innen 10. august 2019: 2200,-
Om du velger og bli med på hele utdannelsen etter å ha deltatt på introkurset, så blir det du betalte på intro kurset trukket fra i utdannelsesprisen.

Les mer på : www.eana.no

Tilbakemeldinger fra tidligere studenter og klienter:

Jeg opplevde i løpet av fire dager enorme forskjeller, både konkret og fysisk i min egen kropp og i måten jeg opplever verden på. Jeg er roligere, tenker klarere og har en helt ny kontakt med kroppen og hjertet. Kjetil underviser med klokskap og ydmykhet.
Tone Langvik

Min opplevelse av å være på kurs hos Kjetil er trygghet, åpenhet, veldig lærerikt og mye selvutvikling. For meg har det betydd mye i form av forståelse i hvem jeg er og hva og hvor unik kroppen er. Vil anbefale Kjetil på det varmeste.
Tone Pettersen

Kjetil veileder deg slik at du oppdager dine egne styrker, og utvikler deg som egen person i tillegg til som terapeut. Kursene har hjulpet meg langt på vei i min egen utvikling, og hver dag lærte jeg noe nytt om meg selv, samt om kunnskapen bak kraniosakralterapi.
Sandra Johansen

Dette opplegget er utrolig bra og har reddet livet mitt!
Jeg, familien min og tidligere kolleger i Forsvaret og politiet har brukt Kjetil som terapeut i over 10 år. Jeg har hatt ekstremt mye skader, brukket det meste, dratt ledd ut av stilling, ikke minst belastningskader, men han har fikset det hundretusenvis av kroner, leger og andre terapeuter ikke har klart og jeg kan anbefale hans behandlingsopplegg på det varmeste.
Ståle Barreng Guldbrandsen

På en naturlige måte og med sin visdom lytter han seg inn og med ørsmå bevegelser skjer det store endringer: skjevheter rettes opp, spenninger og smerter forløses. I behandlingen settes kroppens eget helbredelsessystem i gang. Resultatene kommer umiddelbart og er holdbare.
Kjetil inngir trygghet og tillit og du føler deg ivaretatt og sett hos ham. Han er kunnskapsrik og en god rådgiver/ livsveileder. Kjetil ser hele mennesket og gjør et dypdykk i menneskesinnet, her finner han årsaken til blokkeringer og mangel på flyt.
Jeg anbefaler ham på det varmeste og av hele mitt hjerte.
Jorun Aaby

Etter flere år med plager og smerter i rygg og hofter på grunn av blant annet forskjellig beinlengde, møtte jeg Kjetil som med sin kunnskap bokstavelig talt vatret meg opp. Kjetil er helhetlig. Han ivaretar og behandler hele deg med sin innsikt, høy kompetanse og levende interesse. For meg innebærer det vesentlig bedre balanse, umiddelbare resultater og et bedre ve og vel. Kjetil og hans behandlinger anbefales på det varmeste.
Hilsen Trond Atle, 44

I flere år har jeg slitt med avhengigheter og rus, og har over en lang periode hatt ulike psykisk plager. Dette førte også med seg fysiske plager som vond nakke og rygg. Allerede etter første behandling hos Kjetil kjente jeg en større trygghet i meg selv. Kjetils varme vesen og store kjærlighet for å hjelpe mennesker har forandret livet mitt. I behandling hos han har jeg forløst mye angst og spenninger som tidligere har kontrollert livet mitt og som ingen andre terapauter har klart og hjelpe meg med. Resultatene kommer umiddelbart og varer, Både kropp og sinn er i bedre balanse. Jeg anbefaler Kjetil av hele mitt hjerte.

Sandra 25 år

Event Information

februar 21, 2020 6:00 pm - februar 23, 2020 5:00 pm Chr. Michelsens gate 3, 5012 Bergen, Norge
Register Now

Organizers

Location

Chr. Michelsens gate 3, 5012 Bergen, Norge

Popular Event

Introkurs i Biodynamisk Kraniosakralterapi

Chr. Michelsens gate 3, 5012 Bergen, Norge

Yogalærer utdannelse på Ametysten

Chr. Michelsens gate 3, 5012 Bergen, Norge

Naturkraft, sjamanisme og indre prosess

Bjørge 257, 5993 Ostereidet, Norge