Tantrakveld

Tantrakveld

august 10, 2020 6:00 pm - august 10, 2020 9:00 pm
Velkommen til en ny sanselig kveld på Ametysten der vi jobber med kraften i kropp og sinn ut i fra et tantrisk perspektiv.

Vi starter høsten tidlig i år, og inviterer til ny kveld med kontakt innover og vakre møtepunkt, allerede 10.august. Så håper vi mange er hjemme og vil bli med oss på denne reisen.

Gjennom øvelser, meditasjon og bevegelse
åpner og forsterker vi kontakten mellom kropp og sinn.
Vi vekker den iboende livskraften i kroppen som igjen åpner opp for mer glede, tilstedeværelse og sanselighet i livet.

Tantra er enormt mye, og det finnes et utall av retninger, med ulike fokus og sannheter. Vi jobber i det rommet og forståelsen av, at inni et hvert menneske ligger uendelige ressurser og bruksanvisningen til den enkeltes liv. Der ligger veien til glede og mening, og til å finne din plass i verden og ditt bidrag.
Nøkkelen ligger i kontakt, og i frigjøring fra krav og forestillinger om hvem du er og hva som er rett og galt.
Vi jobber med både klassiske og nyere tantriske meditasjoner og teknikker.
Vi jobber mye med å få tilgang på livskraften og å la den flyte gjennom kropp og sinn. Dette skaper frigjøring, og en større opplevelse av hvem man er.
Vi jobber med berøring, fordi det får oss til å våkne inn i kontakt med kroppen vår og det som ligger der, og fordi de fleste trenger det. Trenger å kjenne kontakt, nærhet og bekreftelse i det fysiske. Og, fordi det er en nøkkel til å bli bevisst.
Vi jobber med møtepunkt og øvelser to-og-to, for å bli var på sansene våre, for å kjenne på møtepunkt, for å oppleve essensen bakenfor, og for en mulighet til å gå ut av begrensete mønstre. I disse øvelsene har vi en unik mulighet til å bli kjent med, og gjennomskue, alt dette som foregår i kropp og sinn, som stenger oss ute fra å være tilstede, være den vi virkelig er eller fra å leve fullt ut.

Fokuset ligger på å åpne for mer liv, mer glede, mer DEG – å gjøre livet større og mer LEVENDE.

Velkommen til trygge, åpne kvelder
der vi kan oppleve mer av oss selv og livet vi lever i.

Kveldene er åpne for alle, og krever ingen forhådskunnskaper

Varighet 3 timer
Pris: 300,-

Tantra er et verktøy for utvidelse, for å kunne åpne opp for mer av deg selv og mer av livet. Det betyr også at vi trenger å snuse på og tidvis utfordre våre komfortsoner og forlate kjent grunn. Det er her den virkelige veksten skjer. Her kan vi møte uendelig vakker lek, nærhet, åndelighet, enhet, men vi kan også oppleve provokasjon og trigging. Om dette skjer, husk at det er like velkomment. At ditt nei er like viktig som ditt ja, at du alltid kan velge å gå ut av en øvelse eller ta ta tid for deg selv. Husk også at vi som ledere for kvelden er der for deg, og hver enkelt. Gi oss beskjed om hva som foregår i deg, så kan vi hjelpe deg til å bevege deg videre.
Og, om du skulle komme borti ting som du ønsker å utforske videre, er både Renate og Monica tilgjengelig for sesjons i etterkant. For jobbing med temaer som kommer opp i kveldene får du 20% på timene.

Renate har jobbet som terapeut og kursholder i 20 år. Hun har utdannelser innen massasje, healing, indre arbeid, sjamanisme, tantra og yoga m.m. Hun jobber i det indre landskapet, i møtepunktet mellom kropp, sinn, liv og sjel. Hennes primære verktøy er samtalen og reisen i det indre landskapet. Hun jobber også med healing og kraniosakral som verktøy til å hjelpe kropp og sinn til vekst, prosessering og balanse. Hennes mål er å hjelpe mennesker til større selvinnsikt, mer frihet og livsglede.

Monica har en fire årig utdannelse som InnerLife Terapeut, men at jeg de siste tre årene har jobbet mest med tantra. Jeg jobber hovedsakelig med tantra gjennom kropp og massasje. Ved hjelp av kjærlig, sakte og bevisst berøring får klienten kontakt med den seksuelle energien i egen kropp og begynner langsomt å åpne opp for nytelsen i kroppen. Dette gir mye livsglede og overskudd. Timen begynner og avsluttes alltid med en samtale for å bevisstgjøre det man opplever i kroppen. Under samtaledelen kan man også ta opp egne tema som for eksempel forholdet til egen kropp, seksualitet, intimitet, nærhet, berøring, utfordringer i parforholdet eller utfordringer i det å være alene.

Event Information

august 10, 2020 6:00 pm - august 10, 2020 9:00 pm
Register Now

Organizers

Location

Popular Event