White Light trommehealing

White Light trommehealing

august 24, 2020 6:00 pm - august 24, 2020 8:00 pm

Velkommen til en kveld med påfyll av lys og healing energi.

Det hvite lyset og Trommen er kraftfulle healingverktøy som kan bidra til å redusere stress og fremme indre ro . En kan komme i kontakt med seg selv på dypere plan, få løsnet opp i stagnerte energier, få kontakt med kroppen og sin personlige kraft.

Denne kvelden får du anledning til å ta imot healing , få påfyll av energi og jobbe med egne intensjoner om det er noe en ønsker å sette fokus på. Det er åpent og rom for alle, en trenger ikke ha erfaring med meditasjon for å delta.

White light meditasjon bygger på Angelosmetoden, og er en helbredende, revitaliserende meditasjon hvor man også kan møte engler, mestere og hjelpere.

Gjennom sjamantrommens lyd og vibrasjon kan man få oppleve dyp avslapning, healing og komme i kontakt med urkraften inni seg.

Kvelden ledes av Solvår WayRa som er utdannet Angelosterapeut

Solvår har bakgrunn som Vernepleir, Angelosterapeut, Yoga instruktør, massør/berrøringsterapeut, kvinnetempelfasilitator og lifedancinglærer . Hun tilbyr Sacred nourishment som er en kroppsintegrert ( embodiement) tilnærming til å ivareta og nære seg selv på alle plan gjennom gode og vanskelige perioder i livet.

Det er en stor glede å dele meditasjoner og healing med andre, og jeg ønsker alle velkommen til en vakker kveld med påfyll og samvær.

Inntektene går til Ametystens innsamlingsaksjon

Påmelding er nødvendig og kan gjøres gjennom å sende melding eller kjøpe billett i linken.

tlf: 90723365
email: solvaarfiveland@gmail.com
via messenger fungerer også 🙂

Velkommen

Pris: 250,-

Event Information

august 24, 2020 6:00 pm - august 24, 2020 8:00 pm
Register Now

Organizers

Location

Popular Event