Christl Riple

Christl Riple

PositionCoaching by Heart - Bergen

CHRISTL RIPLE

er født og oppvokst på Laksevåg i Bergen, men har bodd mesteparten av sitt voksne liv i Austevoll, en øykommune mellom Stord og Bergen.

Christl er utdannet aktivitør og studerte sosiologi som voksen. Som hun sier det selv:

Jeg har vært så privilegert å kunne være hjemme med fire barn, og jobbe som avlastningshjem og kontaktperson for barnehjemsbarn mens de har gått på videregående skole i Austevoll.

Christl har gjort mye frivillighetsarbeid i Røde Kors, og har i den forbindelse vært visitor i fengsel (besøksvenn). Hun har også jobbet frivillig i Friomsorgen i Bergen. I 2015 ble Christl sertifisert Leadership by Heart Coach, og jobbet siden i LBH-teamet til Peter Svenning frem til våren 2018. 2016 tok hun også Motivasjonsanalyse med Mark Anthony som har gitt henne redskaper for å kartlegge motivasjon og trivsel i jobb og hverdag.

Christl har et stort hjerte spesielt for dem som av forskjellige årsaker ikke passer inn i A4 planen. Hun er en av grunnleggerne av Coaching by Heart. Christl starter opp i BERGEN.

E-post: bergen@coachingbyheart.no
Telefon: 453 714 79

Coaching by Heart Bergen

Kartleggingstime
30 minutes and up • Gratis

Få en gratis samtale! Hvor befinner du deg i ditt i liv i dag, og hvor ønsker du å være? Hva må til for at du skal komme dit?

Kurs og foredrag i ansvar/bevisstgjøring
45 minutes and up • Price varies

Hvorfor gjør vi det vi gjør? Går vi på autopilot, eller velger vi bevisst?

Coaching  • 900 – 1200
45/ 60 minutes

Hvem er du og hva vil du?

Personlig motivasjons analyse
45 minutes • 900,-

Du vil få en analyse på mail, som vil ta deg ca 10 min. å fylle ut. Svaret vil komme på mail, og være personlig for deg. Med i prisen er også en 45 min. veiledning/samtale med meg i etterkant for eventuelt veien videre, eller eventuelle spørsmål i forbindelse med analysen.

Tilbud til skoler/barnehage

 

45 minutes and up • Price varies

Barn og samhandling – Hvordan leker vi sammen – får alle plass, blir alle sett? Viktigheten av å respektere ulikheter.