Irene Engelsgjerd

Irene Engelsgjerd

PositionHealer & Psykoterapeut, lærer i Angelosmetoden
ExperienceGrunnlegger av Angelosmetoden
Biography
Irene jobber som healer, terapeut og psykoterapeut i Vegetoterapi. Hun har jobbet som dette i snart 20 år, og har også drevet kurs og utdannelsen Angelosskolen i store deler av denne tiden. Irene var en av ildsjelene bak Den Ene, Bergens største senter for komplementær behandling og kurs i 13 år. (1999-2012) Hun arbeidet i 17 år arbeidet som Audiograf på Haukeland Universitets Sykehus Hun har også skapt Angelosmetoden og Angelosskolen, en metode og skole for selvutvikling, innsikt og healing. Irene studerte psykoterapi i 5 år ved Norsk Institutt for Vegetoterapi v/Bjørn Blumenthal

Book time online

Etter at hun tok den 5 årig utdanning innenfor psykoterapi så hun virkelig  viktigheten av å kunne være med å inspirere og motivere mennesker. Å sette ord på vanskelige tanker og følelser er første skrittet mot en helse forbedring. I livsendringer kan det være kontruktivt å lufte tankene våre til trygge og faglig dyktige terapeuter. 
I tillegg til å jobbe med angelos healing og terapi, holder hun også Sjamanistisk kveld første torsdag i måneden. En kveld som gir et pusterom i en ellers travel hverdag, hvor vi reiser på klangen og sangen fra sjaman trommen, og avslutter kveldene med kraftfull tromme healing.
angelosskolen