Seetal Ram Kaur

Seetal Ram Kaur

PositionKundaliniyoga lærer & Mantrasang lærer

Seetal Ram Kaur underviser i kundaliniyoga som lært av Yogi Bhajan. Det kalles for bevisthetens yoga.

“Min viktigste utdanning er erfaringen jeg har fått av å praktisere kundaliniyoga etter en hjernerystelse som ble til langvarig fatigue. Den har lært meg å lytte til kroppen, og gå innover i meg selv. Det er i stillheten, ikke i lærebøkene, vi finner den største visdommen i livet. Og det er nettopp det jeg liker med kundaliniyoga som lært av Yogi Bhajan: i vår tidsalder må vi ut av hodet og inn i hjertet. Her er kundaliniyoga et fantastisk verktøy som kan styrke intuisjonen vår slik at vi finner veien vår som gir oss flyt i dette livet.

Jeg tok den KRI-sertifiserte kundaliniyogalærerutdanningen på Kundaliniyogaskolen i Oslo i 2017, og er godt i gang med lærerutdanningen på nivå 2. Jeg  lærer også healingformen Sat Nam Rasayan. I tillegg til dette har jeg et grunnkurs i gongspilling med Tor Arne.

Utover yogautdanningen er jeg journalist med en Master i transnasjonal kommunikasjon og globale medier fra Goldsmiths College, University of London. Jeg har bl.a skrevet om alternativ behandling og meditasjon for Medium, og har erfaring fra Silva Ultramind og Uniquemind ESP. Dette vekket min interesse for hvordan hjernen fungerer, og hvordan vårt underbevisste sinn styrer livet. Dette førte meg til kundaliniyoga, og jeg brenner for å føre denne teknologien om hvordan vi fungerer som mennesker videre. Hjertelig velkommen på kurs!

Navnet Seetal Ram Kaur betyr: “the Princess/Lioness who is a graceful embodiment of the sacred tranquility that flows from God in universal consciousness”.”

Utover kurs, er Seetal Ram tilgjengelig for en-til-en konsultasjoner. For mer info på seetalram.com.

Blessings,