Project Description

Healing, betyr å gjøre hel, og er en fellesbetegnelse for ulike teknikker som styrker kroppen og psykens egen evne til selvhelbredelse, eller som for den som mottar inn i kontakt med en større, helere utgave av seg selv, ved hjelp av energioverføring. En healer kan defineres som en som har en naturlig evne til å formidle eller overføre livsenergi som kan fremme disse prosessene.
Kropp og sinn har en naturlig vitalitet og utveksling med omverden. Når vi går på bekostning av oss selv, opplever stress, beveger oss for lite, hviler for lite, spiser feil eller er i usunne relasjoner eller arbeidsforhold, tappes vi for energi og der oppstår ubalanser i systemene våre. Kroppen og psykens har en naturlig evne til å helbrede seg selv, og når vi er vitale og flyten av energi  systemet vårt er i balanse, er denne evnen god, mens når ubalanser oppstår avtar denne evnen,  Da kan healing være hjelp til å gjenfinne den naturlige balanse og sunne grenser.og til å styrke den naturlige evne til å helbrede seg selv. Det er ingen klar grense mellom kropp, sinn og sjel i healing, alle delene er aspekter av bevisstheten som gjensidig avspeiler og påvirker hverandre.

Healing kan brukes som påfyll, velvære, selvutvikling eller til å styrke kroppens helse og vitalitet, enten man er frisk eller syk, Dersom du har akutt sykdom eller skade anbefaler vi at du også følger dette opp med lege og helsevesen, selv om du velger å bruke healing som behandling eller støtte, Våre behandlinger er ikke ment å erstatte behandling fra lege/sykehus ved akutt sykdom eller skade, men kan gjerne fungere komplementært og støttende.

På Ametysten har vi en rekke healere som jobber med ulike metoder og perspektiver. Noen jobber mer i det menneskelige, med følelser og psyke, mens andre jobber mer direkte med energisystemet og atter andre mennesket fra et åndelig eller sjelelig perspektiv. Velg den eller de behandlerne eller healingformene som gir gjenklang hos deg.

Bestill time til healing
Healing – Angelosmetoden

Bestill time
Healing, KranioSakral, veiledning – Renate Hetlevik Andersen

Velg 1t, 1,5t eller 2 timer, etter dine behov
En mulighet til avspenning, ro og mer overskudd.
Du kan få bedre forståelse for din livssituasjon, relasjoner, møsntre eller fysiske tilstander. Kropp og sinn sees som en helhet, og vi jobber for å komme inn til det som virkelig er deg. Ofte er spenninger og smerter, enten de er fysisk eller psykisk et uttrykk for områder hvor livskraften i deg ikke flyter fritt og/eller du ikke er fri til å uttrykke ditt autentiske jeg.
Behandlingen tilpasses den enkelte

Bestill time
Healing og veiledning – Tina Pernille

Min form for Healing og Veiledning heter Autoelysium og er et konsept jeg har satt sammen basert på min livslange erfaring som sensitiv og dypt spirituell og som har som mål å …vel, å bli kjent med og bli deg selv helt og fullt. Ved å kjenne seg selv har man mulighet til bevisst skapelse, å vite hva man faktisk egentlig trenger, kan og vil bak alt,  for så gå målrettet imot det.
Å ha en flyt og glede i livet og å faktisk kunne kjenne seg dypt takknemlig og lykkelig. Å være der er så uendelig vakkert, noe jeg virkelig unner alle. Jeg vil gjerne være din guide i dette.
Timene mine følger en intuitiv flyt og jeg bruker en rekke redskaper etter hva du trenger akkurat nå, blant annet: Klassisk Healing, Flow Healing, Clearing, Skyggearbeid, Orakelkort, Eteriske oljer, Krystaller, Meditasjon, Samtale, Veiledning m.m.
Så uansett om du ønsker en enkel veiledning, litt påfyll og bedre flyt eller å virkelig gå dypt og grundig til verks:
Velkommen innover!

Bestill time
Re-connective healing

Reconnective healing bringer lys, kjærlighet og vekst til deg. Ubalanser i kroppen, enten fysiske, emosjonelle, mentale eller spirituelle, vil bli erstattet av dyp avspenning som lar helingsprosessen finne sted – noen ganger en stor, umiddelbar endring, andre ganger en stille heling over tid.
Det anbefales vanligvis å motta 3 healinger.
www.thereconnection.com Eric Pearl.

Bestill time
Healing med Unn-Anita

Ønsker du å åpne deg for å gå videre i livet, er døren alltid åpen, og et helt kobbel av lysets krefter står klar til å hjelpe! Du må bare ta initiativet selv til å åpne opp for hjelpen. Dette jobber vi med gjennom litt samtale, evt.korte meditasjoner men hovedsakelig healing. Prosessen krever ofte regelmessighet og om man fortsetter over tid, blir utbyttet best.
I noen tilfeller starter jeg behandlingen med en kort oljemassasje for å roe ned kroppen, hvis klienten ønsker dette.

Bestill time

For deg med lav inntekt

Bestill time

Theta Healing med TrineLise Kamela Stjernholm

ThetaHealing er en metode som kan helbrede fysiske, mentale, emosjonelle og nedarvede begrensninger, men teknikken er mer enn en helbredningsmetode. ThetaHealing gir oss et verktøy til å kvitte oss med gamle mønstre som vi kanskje har båret på i årevis, til og med fra fortiden. Metoden kan brukes på utallige temaer i livet i søken å bringe fram glede, transformasjon og utvikling. Les mer her.

Bestill time

Regresjonsterapi med TrineLise Kamela Stjernholm

REGRESJON OG REGRESJONS-TERAPI – handler om hele deg, dine tanker, følelser, handlinger og kroppen din.
Undersøk den dypere meningen med ditt liv, og din eksistens som en udødelig, evig sjel!

Du kan f.eks oppleve at du har en rekke blokkeringer som du ikke kommer videre fra, enten de er av følelsesmessige, tankemessige eller kroppslige blokkeringer. Når du gjennom regresjonen får se de dypere årsaker til disse mønstrene, vil det være lettere å gi slipp på de negative tanker og følelser i forhold til disse mønstrene. En reise tilbake til et tidligere liv kan gi deg en mye større forståelse for det livet du lever i dag og de valg du har gjort. Healing på flere plan. Les mer her.

Bestill time