Project Description

Yoga, dans og meditasjon er portaler inn i en større opplevelse av oss selv. Det gir kontakt med kroppen, kontakt med innsiden og en dypere kontakt med omverden. Det byr på muligheter til å komme bakenfor hverdagsdramaet og inn i dypere lag av den du er. Inn i mer ro, mer kontakt, mer kreativitet, mer energi…

På Ametysten syns vi det er viktig å nære hele menneske, og å gi ulike veier inn, som passer for forskjellige mennesker og forskjellige faser vi er i. Derfor har vi ulike yogatimer, dans, meditasjon og tantra, for deg å velge i og glede deg over. Fordyp deg i ett tilbud, bli med på alt, eller hopp litt fra det ene til det andre etter behov og dagsform. Du er alltid velkommen!

Kropp og sinn er uløselig knyttet sammen, vår fysiske helse speiler og påvirker vår psykiske, og motsatt,

yoga jobber på alle plan og styrker deg som menneske.

Yoga

Yoga er trening for kropp og sinn. Selve ordet Yoga betyr å forene, og spiller blant annet mellom den foreningen av kropp og sinn, indre og ytre liv, det materielle og det ikke fysiske som skjer og er tilgjengelig i praksisene.

Yoga trenger ikke være avansert og atletisk. Det ligger muligheter der for det, men verdien er like stor i det enkle.
Det er akkurat i grenselandet for ditt vanlige fokus, for din vanlige rekkevidde at muligheten for vekst og/eller fordypning ligger. Og, her har yoga mye å by på.

Yoga er vitenskap, filosofi og metoder for å nå inn i og styrke ressursene som finnes innebygget i oss.
Det finnes mange ulike retninger og ulike nivåer, men felles for dem alle er foreningen av kropp og sinn, og å åpne og trene ressursene som finnes der.

Hos oss på Ametysten er det viktig at yoga skal være tilgjengelig for alle, ikke bare de som er fleksible eller i god form. Yoga passer for alle, og når inn i deg og til deg, der du er, det gjelder bare å finne timene og retningen som kjennes rett for deg

Så, velkommen til oss. Velkommen til å utforske våre ulike timer og med ulike instruktører.

Vi har fokus på nærvær og transformasjon, gjennom enkle stillinger, pust og tilstedeværelse

Yoga er selvutvikling i fast form – ut av hodet, ut av å fikse – la det utfolde seg fra innsiden.

Bruk det som trening, som avspenning og/eller som selvutvikling, valget er ditt 🙂

Tantra – Si JA til livet

Tantra dreier seg om å bli mer levende, mer våken til det livet og de ressursene du har

Selve ordet Tantra betyr blandt annet å veve – å veve bevissthet inn i form – altså å åpne for og bli bevisst på alt som bor i deg, og å skape et liv herfra, i tråd med din design.

På Ametysten byr vi på en rekke i ulike tilbud innen tantra; vi har tantramassasje, tantra coaching, tantrakvelder og tidvise kurs og foredrag. For en-til-en tilbudene som massasje og veiledning/coaching gå til seksjonen om behandlinger; massasjeformer og livsveiledning

Våre tantrakvelder er åpne kvelder der vi utforsker koblingene mellom kropp og sinn, vekker opp iboende ressurser, og utforsker oss selv i øvelser rundt kontakt og nærhet. Essensielt i tantra er å vekke opp livsenergien eller seksualenergien i kroppen, og å gi denne rom til å flyte, nære og vekke hele mennesket. Som del av dette dreier det seg også om å bli bevisst på og rydde av veien det som ligger og stenger.

Disse kveldene er åpne og tilgjengelige, i en trygg, tillitsfull atmosfære, og er åpne for par og single, i alle aldre, og også legninger

Bli Med