Våre terapeuter

Våre terapeuter2020-07-03T17:50:42+00:00

Terapeutene på Ametysten

Her finner du terapeutene på Ametysten. De jobber med helhetlig helse og det å være menneske, men fra ulike ståsted. Til sammen dekker de alle nivåer; kropp, sinn, sjel og liv.
Våre terapeuter jobber sammensatt, og samarbeider der det er behov for flere kompetanser samtidig.
Ta en titt, les og bli kjent; og finn frem til den som ressonerer med deg her og nå.
Har du problemer med å finne ut hvem eller hvilken behandling som er rette valget, så ta kontakt

Renate Hetlevik Andersen
Renate Hetlevik AndersenHealer, terapeut & kursholder
Renate er lærer innen kropp, sinn, bevissthet, og hvordan du skaper ditt liv. Hun har jobbet som terapeut og healer i 20 år, og seremoni og kursleder i 15 år +. Renate jobber med utgangspunkt i der du er i livet ditt, akkurat nå, og i dine valg og indre verdier. Utfra dette deler hun innsikt og verktøy, og hjelper deg å få kontakt med de følelser, historier eller ressurser som finnes fastlåst i din kropp og ditt sinn. Målet er alltid en transformasjon til et liv mer i tråd med deg selv.
Renate har bakgrunn i ulike massasjeformer, fargeterapi, dybdeterapi, healing, sjamanisme, klassisk- og ny/vestlig tantra, yoga, kraniosakral og pust.
Bente K. Eilifsen
Bente K. EilifsenAkupunktør og re-connective healer
Bente er akupunktør og re-connective healer, og jobber også med healingmassasje.
Bentes hovedterapi er Tradisjonell Kinesisk Akupunktur, som behandler både symptomer og bakenforliggende årsaker. Hun tilbyr også øreakupunktur, Qi-terapi/lysakupunktur, kopping, moxa, elektroakupunktur, matintoleransetesting og kosttilskudd, samt reconnective healing, – alt etter hva klienten har behov for.
Online timebestilling
Dale Ann Huxtable
Dale Ann HuxtableDales Naturlig Helse
Atlaskorrigering, BowenTeknikken, CranioSacral terapi, Homeopati & Matintoleranse

Trine Lise Kamela Stjernholm
Trine Lise Kamela StjernholmRegresjonsterapeut
Jeg har jobbet som Regresjonsterapeut i Bergen siden 2006. Jeg har min utdannelse fra Past Life Regression Academy med Andy Tomlinson som min lærer. Du kan lese mer om meg her:
Bianca Saupe
Bianca SaupeSelvutviklingsmetoden IoPT
Bianca er den første I Bergen som tilbyr selvutviklingsmetoden IoPT (Identitetsorientert Psykotraumeteori og -terapi etter Franz Ruppert) med identitetskonstellasjoner/el. resonansprosesser. Hun kan hjelpe deg til å løse opp i innviklinger fra destruktive relasjoner og til å bearbeide traumatiske hendelser for så å ha tilgang til ditt fulle potensiale og din fulle energi. Kropp og sinn er ikke mulig å dele i hennes arbeid.
Hun jobber både individuelt og i gruppe.
Irene Engelsgjerd
Irene EngelsgjerdHealer, terapeut & psykoterapeut
Schedule AppointmentWebsiteCall
Irene jobber som healer, terapeut og psykoterapeut i Vegetoterapi. Hun har jobbet som dette i snart 20 år, og har også drevet kurs og utdannelsen Angelosskolen i store deler av denne tiden. Irene var en av ildsjelene bak Den Ene, Bergens største senter for komplementær behandling og kurs i 13 år. (1999-2012)
Hun arbeidet i 17 år arbeidet som Audiograf på Haukeland Universitets Sykehus
Hun har også skapt Angelosmetoden og Angelosskolen, en metode og skole for selvutvikling, innsikt og healing.
Irene studerte psykoterapi i 5 år ved Norsk Institutt for Vegetoterapi v/Bjørn Blumenthal
Monica Josefine Hjelle
Monica Josefine HjelleTantrisk massasje & veiledning
Monica har utforsket selvutvikling i 20 år, og er utdannet InnerLife Terapeut. Siden 2015 har hun primært jobbet med InnerLife Tantrisk Massasje.
Monica ønsker å hjelpe mennesker å få kontakt med deres egen indre seksualitet og å åpne opp til mer av den sunne, livgivende og kreative kraften som den seksuelle energi kan gi.
Monica jobber ned tantrisk massasje og veiledning for menn, kvinner og par. I tillegg underviser hun i tantra og tantrisk massasje og holder månedlige tantrakvelder på Ametysten sammen med Renate.
Unn-Anita Nergård
Unn-Anita NergårdHealer
Unn-Anita har jobbet intenst med healing og selvutvikling siden 2013.
Hovedsakelig hos Maja Raaen Hisdal, men har ved siden av også tatt en rekke kurs med stor variasjon og bredde.

Ønsker du å åpne deg for å gå videre i livet, er døren alltid åpen, og et helt kobbel av lysets krefter står klar til å hjelpe! Du må bare ta initiativet selv til å åpne opp for hjelpen. Dette jobber vi med gjennom litt samtale, evt.korte meditasjoner men hovedsakelig healing. Prosessen krever ofte regelmessighet og om man fortsetter over tid, blir utbyttet best.
Hjemmeside: spirituellhealing.com

Tina Pernille Paulsen
Tina Pernille PaulsenHealer og veileder
Tina Pernille jobber dypt intuitivt som Healer og veileder. Hun har fokus på helhet og å finne tilbake til visdommen som ligger i oss alle. Timene hennes følger en intuitiv flyt og det brukes verktøy som: Klassisk healing, flow healing, Samtale, Clearing, Krystaller, Eteriske oljer, Skyggearbeid og arbeid med indre barn, Orakel kort, Clairvoyance og Claircognizance med en dyp kontakt med Source.

Hun fokuserer spesielt på Høysensitive og hvordan man kan mestre og bruke det på best mulig måte og holder jevnlig foredrag om temaet.

Solvår Fiveland
Solvår FivelandSacred Noursihment – Hellig næring, gjennom yoga, healing, massasje, berøringsterapi & kvinnetempler
Solvår WayRa Fiveland har bakgrunn som vernepleier, angelosterapeut, yogainstruktør og kvinnetempel fasilitator gjennom awakening women institute. Hun jobber som yogainstruktør, kvinnetempel fascilitator og healer ved Ametysten – Stedet for vekst i sentrum
Birgitte Bakke
Birgitte BakkeHeilpräktiker, NLP Master Practitioner & MetaMedisin
Jeg er utdannet Heilpräktiker og NLP Master Practitioner, med tilleggsfelt i MetaMedisin. Dette betyr at jeg har spesialisert meg på sammenhengen mellom følelsesmessig stress og sykdom.
I individuelle behandlinger bruker jeg lyd, berøring, bevegelse, ord, soneterapi, kost og Human Design. Jeg har 15 års erfaring som terapeut og er medlem i Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon.
Jeg liker å jobbe intuitivt, særlig med det følelsesmessige som ligger bakenfor fysiske symptomer.
Jeg har kontortid på Ametysten i Bergen sentrum hver mandag, og foretrekker kontakt på e-post.

Pris per time kr 800,-
Du kan bestille så lang eller lite tid du ønsker; 30, 45, 60, 75 og 90 min
Timer vil bli fakturert på epost, og avbestilling eller flytting av time skal skje 24 timer i forkant, med mindre noe annet er avtalt direkte med meg.
Maja Hisdal
Maja HisdalHealing, meditasjon, massasje & veiledning
Maja fokuserer på sammenhengen mellom kropp, tanker og følelser, og forståelse av den kommunikasjonen som konstant finner sted mellom disse.
Gjennom arbeidet sitt fokuserer hun på hvordan vi kan bedre skjønne utvekslingen som foregår mellom de forskjellige delene av oss.
Når vi forstår vår indre verden bedre kan vi utvikle oss og bevege oss i mer fordelaktige mønstre, og løse opp i gamle spenninger.
Både meditasjon, healing og samtale er del av hennes arbeidsmetoder.
For de som heller trenger å hvile og fylle opp sine energilagre så tilbyr Maja også Reiki for avspenning og en varsom, intuitiv healingmassasje for kvinner.
Christl Riple
Christl RipleCoach, lærer og kursholder.
Christl Riple er født og oppvokst på Laksevåg i Bergen, men har bodd mesteparten av sitt voksne liv i Austevoll, en øykommune mellom Stord og Bergen.

Christl er utdannet aktivitør og studerte sosiologi som voksen. Som hun sier det selv:

Jeg har vært så privilegert å kunne være hjemme med fire barn, og jobbe som avlastningshjem og kontaktperson for barnehjemsbarn mens de har gått på videregående skole i Austevoll.

Christl har gjort mye frivillighetsarbeid i Røde Kors, og har i den forbindelse vært visitor i fengsel (besøksvenn). Hun har også jobbet frivillig i Friomsorgen i Bergen. I 2015 ble Christl sertifisert Leadership by Heart Coach, og jobbet siden i LBH-teamet til Peter Svenning frem til våren 2018. 2016 tok hun også Motivasjonsanalyse med Mark Anthony som har gitt henne redskaper for å kartlegge motivasjon og trivsel i jobb og hverdag.

Christl har et stort hjerte spesielt for dem som av forskjellige årsaker ikke passer inn i A4 planen. Hun er en av grunnleggerne av Coaching by Heart. Christl starter opp i BERGEN.

Aud Sveen Nygard
Aud Sveen NygardErnæringsterapeut & Mediyoga instruktør
.

LATEST NEWS

“If you want to relax, watch the clouds pass by if you’re laying on the grass, or sit in front of the creek; just doing nothing and having those still moments is what really rejuvenates the body…”
FRIEDA FRIEDSON, MASSEUSE
0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Book a treatment this month and receive a 25% on all further treatments.

BOOK NOW